Concurs: Castiga lupta impotriva ridurilor

Concurs crema impotriva ridurilor Lierac

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 seturi de produse pentru ingrijirea tenului, in valoare de 510 lei fiecare. Seturile sunt compuse dintr-o crema antirid cu o textura lejera si un fluid cu efect energizant, antirid si protectie antioxidanta

Iti doresti un ten de invidiat, cu o piele sanatoasa si luminoasa, fara riduri? Atunci produsele Lierac sunt exact ceea ce ai nevoie! Poti fi una dintre castigatoare. Este foarte simplu!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea „Care este beneficiul principal al produselor Lierac?' si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 5 premii. Succes!

Afla mai multe despre brandul Lierac

Infiintat in 1975 de un doctor, membru si fondator al Societatii Franceze de Medicina Estetica, LIERAC este primul brand dermatocosmetic care urmeaza o abordare dermatologica in dezvoltarea produselor cosmetice.

Specializat in corectarea afectiunilor estetice si incetinirea procesului de imbatranire a pielii, Lierac considera ca eficienta si cosmetica sunt doua concepte inseparabile.

LIERAC se impune ca brand international de referinta care combina etica, eficienta dovedita, siguranta si senzorialitatea. Fiecare formula contine cele mai bune combinatii de ingrediente active alese cu strictete si abordeaza probleme specifice tenului. Moleculele active sunt extrase din inima naturii, cu ajutorul celor mai avansate biotehnologii derivate din dermatologie. Concentratiile optime ofera cea mai mare eficienta in timp asigurand siguranta maxima.

Lierac beneficiaza de 40 ani de inovatie si expertiza recunoscuta, cu game de ingrijire a pielii special concepute pentru a raspunde cerintelor diferitelor tipuri de ten

CONCURS INCHEIAT! Felicitari castigatoarelor Ionica Safta, Simona Constantinescu, Rosca Alexandra, Ramona Grecu si Uglar Elisabeta! Pentru a revendica premiile, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in teremen de 7 zile, in care sa mentionati concursul la care ati participat, premiul castigat, datele dumneavoastra de contact (nume si prenume, adresa exacta, numarul de telefon), impreuna cu o copie dupa actul de identitate.

Comentează și tu
Recomandări
Menopauza? Doar un detaliu. Frumusețea ta, însă, e o constantă!
Menopauza? Doar un detaliu. Frumusețea ta, însă, e o constantă!

Vârsta este doar o cifră, iar menopauza un detaliu. Un detaliu important, însă. Dacă știi prin ce schimbări trece corpul tău, poți preveni mai ușor neplăcerile iar frumusețea ta nu va fi alterată. Știi cum se spune, că o femeie devine tot mai interesantă, odată cu vârsta… Ei bine, așa și este. Dacă știi cum […]

Citeste