Menopauza? Doar un detaliu. Frumusețea ta, însă, e o constantă!

Vârsta este doar o cifră, iar menopauza un detaliu. Un detaliu important, însă. Dacă știi prin ce schimbări trece corpul tău, poți preveni mai ușor neplăcerile iar frumusețea ta nu va fi alterată. Știi cum se spune, că o femeie devine tot mai interesantă, odată cu vârsta… Ei bine, așa și este. Dacă știi cum să-ți păstrezi frumusețea, vino la evenimentul organizat de Psychologies și Avantaje din 4 septembrie, la Marshal Hotel, unde vei afla ce schimbări presupune menopauza și cum le putem gestiona.

Vor vorbi Miruna Stăculescu, psiholog și psihoterapeut și Irina Oproiu, medic specialist Obstetrică – Ginecologie.

Te poți înscrie la Seminarul „Menopauza? Doar un detaliu. ​Frumusețea ta, însă, e o constantă!” până cel târziu în data de 1 septembrie, la ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail din partea redactiei în data de 1 septembrie, dupa ora 14:00.

 
 

Verificare

Comentează și tu
Recomandări
Concurs crema impotriva ridurilor Lierac
Concurs: Castiga lupta impotriva ridurilor

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 seturi de produse pentru ingrijirea tenului, in valoare de 510 lei fiecare. Seturile sunt compuse dintr-o crema antirid cu o textura lejera si un fluid cu efect energizant, antirid si protectie antioxidanta Iti doresti un ten de invidiat, cu o piele sanatoasa si luminoasa, fara […]

Citeste