Now Reading
Beneficiile sunt enorme

Beneficiile sunt enorme

Revista Psychologies

Cu ceva timp in urma m-am confruntat cu o criza la serviciu: problemele conducerii se rasfrangeau asupra angajatilor si tensiunea devenise de nesuportat. Imi cautam alt loc de munca si ma gandeam in acelasi timp, foarte serios, sa-mi continui studiile, sa fac ceva pentru a ma desprinde de mediul acela care macina nervii mei, dar si pe ai celor de acasa carora le povesteam in fiecare zi prin ce cosmar treceam la birou.

Nu stiu daca Cel de Sus aude ceva din rugaciunile noastre, furnicile care ne taram dramele marunte aici pe pamant, daca exista o ordine fireasca a tuturor lucrurilor sau daca subconstientul nostru lucreaza in felul sau misterios – cert este ca am ramas insarcinata la 39 de ani si in momentul in care am fost sigura ca in mine creste o noua viata, am simtit o pace launtrica pe care nu o mai traisem de foarte mult timp. Aveam ferma convingere ca totul va fi bine; nu mai conta pentru mine decat pruncul pe care trebuia sa-l aduc pe lume.

Acum am un baietel de doi ani care este o minune si care mi-a schimbat perspectiva: vad lucrurile in alta lumina, am revenit la munca dupa o pauza de doi ani si trei luni, problemele s-au atenuat si, oricum, nu ma mai afecteaza. Beneficiile unei crize sunt enorme: sa te detasezi de problemele care devin dintr-o data marunte, sa vezi totul din alt unghi si sa judeci cu calm care iti sunt prioritatile in viata – cred eu ca nu inseamna putin lucru.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top