Now Reading
Dragoste dureroasa

Dragoste dureroasa

Revista Psychologies

Am o problema cu iubitul meu. Suntem impreuna de doi ani, din punctul meu de vedere au fost doi ani urati… dar l-am iubit. Acum in momentul de fata nu stiu daca il mai iubesc, dar simt ca nu am puterea sa pun capat relatiei. El este o persoana foarte geloasa, nu pot face absolut nimic. Nici la doctor nu ma pot duce, nu pot sta cu parintii mei mai mult de 30 de minute. Am rezistat doi ani dar simt ca nu mai pot. Plang foarte mult si ma gandesc cateodata daca chiar merita. De fiecare data cand imi spunea ca ma paraseste plangeam si ii spuneam sa nu faca asta. Dar in adancul sufletului simteam ca nu am puterea de a-i spune ca sunt deacord. Desi simteam ca vreau sa se termine. Chestia asta mi-a distrus psihicul complet. M-am descurajat singura, m-am inchis in mine. In ultimul timp sunt mai rece cu el pentru ca si el mi-a vorbit foarte urat si nu i-am gresit cu nimic. Mereu am cautat sa renunt la tot pentru a nu ma mai certa cu el. Nu stiu cum sa pun capat acestei relatii dar stiu sigur ca vreau sa se termine. Nu vreau sa ma distrug complet. Nu pot vorbi deschis si liber cu el pentru ca nu intelege si ma invinovateste de lucruri pe care nu le-am facut niciodata. Iar asta ma doare foarte tare, simt cum mi se rupe sufletu. Astept pareri…

View Comments (3)
  • Nu ai fi putut explica mai bine situatia mea, de 5 ani… Aceeasi lipsa de curaj o nutresc de ani de zile, mocnind in rau cu rau dar mai rau fara rau… Este distructiva pentru ambele persoane. Eu, la fel, m-am inchis in mine pentru a putea supravietui, dar inima imi pompeaza multa frustrare inapoi si se pare ca a inceput sa reverse… Nu sunt cea mai buna persoana pentru a-ti da un sfat dar nu iti pierde speranta si nici cumpatul.. Se va limpezi si apa….

  • Dragostea intr-o relatie adevarata nu ar trebui sa provoace dependenta, mai ales daca asta provoaca si suferinta unuia. Invata ceva din asta si alege-ti mai bine urmatorul candidat.

  • Lasa-l pur si simplu, si vezi-ti de tine, de sufletul tau si de alte perspective mai importante macar pentru moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top