Now Reading
Solutie

Solutie

Revista Psychologies

Buna ziua , de mai bine de 5 ani nu pot sa elimin din mintea mea arta fengshui, cu toate ca am chemat un maestru renumit de a aplicat principile fengshui, si am o multime de carti feng shui, doresc din suflet sal ELIMIN din mintea mea si nu pot, nu doresc sa mai am de a face cu feng. Mi-a facut mult rau si face si in continuare.

Am adunat din locuinta toate simbolurile, dar eu tot ma documentez pe situri tot cumpar carti, cu feng care se contracareaza intre ele. Ma gandeam sa fac si cursurile poate asa scap de aceasta dee fixa. Cand merg undeva in vizita si vad anumite culori sau ceva nelalocul lui ca element incep sai spun persoanei ca nu e bine pus acolo, persoana spune ca se simte bine ca e acolo obiectul respectiv. Am o prietena care are o fantana de apa asezata pe sud vest. Mai tot timpul e racita si bonlava i-am spus sa o mute si nu vrea. A spus asa ma simnt bine. Ma poata ajuta cineva sa nu ma mai gandesc la fngshui? Am incercat sa ignor, dar ma lovesc de obstacole.

Cum pot scapa de acest gand NOCIV care imi tulbura viata? Ma poate ajuta cineva, am inepartat totul din locuinta ce simboliza anumite simboluri. Nu imi plac le detest simboluri pagane, nu se potrivesc in decorul casei mele, eu doresc sa scap de gandul asta. Cu deosebita cosideratie, Elena

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top