533 de copii si un singur tata ?!?

Din 28 iunie o sa vedeti pe marile ecrane cea mai tare comedie!

Starbuck nu are nicio legatura cu StarbuckS – cunoscutul lant de cafenele. Totusi sursa povestii are de a face cu un anume lichid si cu o cescuta…

David Wozniak, un barbat la 42 de ani, isi traieste viata precum un adolescent iresponsabil. El lucreaza la macelaria tatalui sau si are o relatie complicata cu Valerie, o politista tanara. David are mereu intentii bune, dar de cele mai multe ori ii iese exact pe dos.

Cand prietena lui il anunta ca este gravida, trecutul lui David iese la lumina. Cu douazeci de ani in urma, sub pseudonimul „ Starbuck', el a donat sperma la o clinica de fertilitate in schimbul banilor. Descopera ca este tatal biologic a 533 de copii, din care 142 doresc sa il intalneasca.

Starbuck – pseudonimul lui David ajunge in atentia tuturor. Vestea ajunge pe prima pagina a ziarelor si toata lumea e curioasa sa afle cine e. Extrem de controversat, admirat de unii si condamnat de altii „ El Masturbador' incearca sa se apropie de copii fara stirea celorlalti.

Curios sa isi cunoasca copiii, fara sa isi dezvaluie identitatea, David intra in vietile lor si ii ajuta sa depaseasca momente de cumpana. Devine un inger pazitor pentru copiii lui si treptat ajunge sa preia controlul asupra vietii lui haotice. Starbuck (Patrick Huard ) este un personaj incredibil de comic dar sensibil si vulnerabil.

 

Locatiile unde se poate vedea filmul sunt: Bucuresti- Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni si Sun Plaza, The Light, NCRR, Union, Elvira Popescu; Cluj- CinemaCity, cinema Victoria; Ploiesti- CinemaCity.

Starbuck a fost bine primit de critici, avand deja 10 premii si peste 14 nominalizari.

• Premiul Publicului la Toronto International Film Festival

• Premiul Publicului la Calgary International Film Festival

• Premiul pentru cel mai bun scenariu la Genie Awards- Martin Petit, Ken Scott

• Premiul Publicului la Palm Spring International Film Festival

 

Pagina filmului: https://www.facebook.com/StarbuckFilmul

Trailer: http://youtu.be/BEWbv6KnS6Y

 

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
533 de copii si un singur tata ?!?
533 de copii si un singur tata ?!?

Din 28 iunie o sa vedeti pe marile ecrane cea mai tare comedie!

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste