Now Reading
533 de copii si un singur tata ?!?

533 de copii si un singur tata ?!?

Revista Psychologies

Din 28 iunie o sa vedeti pe marile ecrane cea mai tare comedie!

Starbuck nu are nicio legatura cu StarbuckS – cunoscutul lant de cafenele. Totusi sursa povestii are de a face cu un anume lichid si cu o cescuta…

David Wozniak, un barbat la 42 de ani, isi traieste viata precum un adolescent iresponsabil. El lucreaza la macelaria tatalui sau si are o relatie complicata cu Valerie, o politista tanara. David are mereu intentii bune, dar de cele mai multe ori ii iese exact pe dos.

Cand prietena lui il anunta ca este gravida, trecutul lui David iese la lumina. Cu douazeci de ani in urma, sub pseudonimul „ Starbuck”, el a donat sperma la o clinica de fertilitate in schimbul banilor. Descopera ca este tatal biologic a 533 de copii, din care 142 doresc sa il intalneasca.

Starbuck – pseudonimul lui David ajunge in atentia tuturor. Vestea ajunge pe prima pagina a ziarelor si toata lumea e curioasa sa afle cine e. Extrem de controversat, admirat de unii si condamnat de altii „ El Masturbador” incearca sa se apropie de copii fara stirea celorlalti.

Curios sa isi cunoasca copiii, fara sa isi dezvaluie identitatea, David intra in vietile lor si ii ajuta sa depaseasca momente de cumpana. Devine un inger pazitor pentru copiii lui si treptat ajunge sa preia controlul asupra vietii lui haotice. Starbuck (Patrick Huard ) este un personaj incredibil de comic dar sensibil si vulnerabil.

 

Locatiile unde se poate vedea filmul sunt: Bucuresti- Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni si Sun Plaza, The Light, NCRR, Union, Elvira Popescu; Cluj- CinemaCity, cinema Victoria; Ploiesti- CinemaCity.

Starbuck a fost bine primit de critici, avand deja 10 premii si peste 14 nominalizari.

• Premiul Publicului la Toronto International Film Festival

• Premiul Publicului la Calgary International Film Festival

• Premiul pentru cel mai bun scenariu la Genie Awards- Martin Petit, Ken Scott

• Premiul Publicului la Palm Spring International Film Festival

 

Pagina filmului: https://www.facebook.com/StarbuckFilmul

Trailer: http://youtu.be/BEWbv6KnS6Y

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top