BookLand la Drobeta-Turnu Severin

Evenimentele coolturale se tin lant la BookLand, in Severin Shopping Center!

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!

 BookLand

Iubitorii de cultura (si nu numai) din Drobeta-Turnu Severin sunt asteptati de luni, 8 mai, pana duminica, 13 mai in Centrul Comercial Severin Shopping Center, la o intalnire atipica cu BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania! Am pregatit un playlist de peste 9 000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, pentru a-i intampina pe BookLanderii din Severin.

Oriunde mergem promovam cultura si arta! Saptamana viitoare BookLand va sustine in cadrul targului atat expozitia de pictura a artistului plastic Dan Cepes, cat si expozitia sculptorului Florin Valceanu. Va asteptam pe cat mai multi sa va bucurati de arta creata de cei doi binecunoscuti artisti severineni, precum si de ofertele speciale, surprizele si tombolele pregatite de BookLand.

Nu am uitat nici de prichindei! Am organizat si pentru ei o multime de activitati educative si in acelasi timp distractive. Ii asteptam asadar joi, 10 mai, de la ora 17.30, impreuna cu parintii, pentru un program artistic de muzica si dansuri, alaturi de copiii de la Palatul Copiilor din Drobeta-Turnu Severin. Iar vineri, 11 mai, de la ora 17.30, vom desfasura o sesiune de pictura, unde micutii vor avea sansa sa ii incante pe vizitatorii Caravanei BookLand cu imaginatia si talentul lor.

„Intotdeauna ne-am dorit sa promovam lectura de calitate si sa usuram accesul cititorilor la carte! Consider ca este imperioasa redesteptarea poftei de citit printre tinerii romani si cultivarea afinitatii pentru arta, iar BookLand este partenerul ideal alaturi de care incercam sa aducem o schimbare in societatea noastra!', ne-a marturisit Raluca Ungureanu, Manager Severin Shopping Center.

„Suntem curiosi sa vedem cum ne vor primi severinenii si cat de mult citesc. Ii asteptam acolo unde isi petrec cu placere timpul liber – la Severin Shopping Center. Mirosul cartii le va impregna imaginatia timp de 6 zile.' spune Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului cultural.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
BookLand la Drobeta-Turnu Severin
BookLand la Drobeta-Turnu Severin

Evenimentele coolturale se tin lant la BookLand, in Severin Shopping Center!

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste