Now Reading
Hipnoza clinica

Hipnoza clinica

Revista Psychologies
Autor: Irina Holdevici
Editura: Trei, 2010

Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru. Utilizata atat in clinica, pentru psihoterapie, cat si in alte domenii de activitate in care se urmareste optimizarea performantelor umane, hipnoza se dovedeste a fi un instrument eficient al psihologului clinician in accesarea resurselor din inconstientul clientului.

Hipnoza clinica, Irina Holdevici, Editura Trei


Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru.

Utilizata atat in clinica, pentru psihoterapie, cat si in alte domenii de activitate in care se urmareste optimizarea performantelor umane, hipnoza se dovedeste a fi un instrument eficient al psihologului clinician in accesarea resurselor din inconstientul clientului.

Pe langa prezentarea metodelor de inductie hipnotica, volumul de fata cuprinde si informatii despre hipnoterapie, hipnoza permisiva, autohipnoza si hipnoanaliza, precum si aplicatii ale hipnozei in diferite domenii clinice:

  • tulburari psihosomatice;
  • tulburari ale conduitei alimentare;
  • combaterea durerii;
  • tulburari sexuale;
  • anxietate si depresie.

Autoarea nu se opreste la prezentarea tehnicilor utilizate in psihoterapia adultilor, ci abordeaza si tehnicile de inductie si strategiile specifice utilizate in psihoterapia copiilor si adolescentilor. Atat studentii, cat si psihologii si psihoterapeutii vor gasi in acest tratat un sprijin in activitatea clinica desfasurata cu adulti, copii si adolescenti.

Pret: 99,00 lei, 632 pagini
Format: 17 x 24 cm, Hardcover
Colectia: Psihologie-Psihoterapie

Irina Holdevici este profesor universitar de psihologie si psihoterapie.
–  A publicat peste 100 de studii si 20 de carti de specialitate.
–  Detine specializari in psihoterapie, psihopatologie si psihologia sportului.
–  Este psihoterapeut formator in psihodiagnostic clinic si psihoterapie si presedinte al Societatii Romane de Sugestie si Hipnoza, vicepresedinte al Colegiului National de Psihoterapie, membru in Comitetul director al Federatiei Europene de Psihologie a Sportului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top