Targul de carte Bookland, in Alexandria

Caravana Bookland
Caravana Bookland face popas in Alexandria, in perioada 13-18 martie
, unde cititorii sunt asteptati, timp de 6 zile, la Complexul Winmarkt, la cel mai mare targ de carte, care a poposit in orasul lor.

Echipa Bookland ii asteapta pe toti iubitorii de carti si cultura sa descopere noutatile in materie de lectura, auditii si vizionari.

Conceptul Caravanei Bookland este unul inovator, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu dedicat cumparaturilor, in cele mai mari centre comerciale din tara.

„Suntem la prima colaborare cu Bookland in reteaua de centre comerciale Winmarkt, si suntem foarte nerabdatori sa vedem care este raspunsul clientilor nostri. Ideea care a stat la baza aducerii unui targ de acest gen in centrul comercial Winmarkt din Alexandria a fost aceea a inlesnirii accesului la carte, pentru cumparatorii nostri fideli. Este un proiect ambitios care speram sa aduca un public numeros, pentru ca este o ocazie unica de a avea acces la ultimele aparitii editoriale ale unora dintre cele mai importante edituri din Romania', a declarat Marius Ionescu, Marketing Manager, Winmarkt Alexandria.

Asadar, targul urban de carte Bookland ii asteapta pe locuitorii orasului Alexandria si nu numai, in Complexul Winmarkt de marti, 13 martie pana duminica 18 martie.

Caravana Bookland va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Targul de carte Bookland, in Alexandria
Targul de carte Bookland, in Alexandria

Targul de carte Bookland ii asteapta pe iubitorii de carte si cultura in Alexandria, in perioada 13-18 martie.

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste