Now Reading
Clubul Cartile Denisei

Clubul Cartile Denisei

Revista Psychologies

Va asteptam la prima intalnire a Clubului Cartile Denisei moderata de Denisa Comanescu, joi 23 mai, ora 19.00, Libraria Humanitas Kretzulescu, Calea Victoriei nr. 45, cu Alex Stefanescu, Sanziana Dragos, Elisabeta Lasconi, Cristina Bazavan, Mihaela Frank, Virginia Costeschi si Andreea Rasuceanu.

Va invitam sa descifram impreuna misterele fabulosului roman al lui Kate Morton, Orele indepartate – „Un adevarat regal pentru iubitorii de fictiune istorica“. Washington Post

Bestseller New York Times, Sunday Times si Der Spiegel.

Australian Book Industry Award for General Fiction Book of the Year 2011.

Din primele ei trei romane publicate, Casa de la Riverton, Gradina uitata si Orele indepartate, scriitoarea australiana Kate Morton a vandut peste 8 000 000 de exemplare in peste 40 de tari.

 

„Draga cititorule,

Orele indepartate a fost scris cu dragoste. Am scris cu patima, oprindu-ma doar atat cat sa trag aer in piept, ca apoi sa ma cufund din nou in paginile romanului. Personajele – Percy si Saffy, Juniper si Tom, Edie si Meredith si toti ceilalti – sunt reale si imi sunt nespus de dragi, iar romanul evoca multe dintre lucrurile care-mi sunt apropiate. Un castel in ruine, o familie alcatuita din surori, dragostea pentru carti si lectura, trecutul care bantuie prezentul, dragoste neimplinita, fiori, mister, amintiri si secrete. – Kate” (Din scrisoarea lui Kate Morton catre cititori)

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top