Now Reading
Jean Luc Ponty isi doreste sa viziteze Muzeul Satului

Jean Luc Ponty isi doreste sa viziteze Muzeul Satului

Revista Psychologies

Concert Jean Luc Ponty

Jean Luc Ponty va concerta la Bucuresti impreuna cu trupa sa in data de 11 martie 2010, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00, in cadrul unui eveniment organizat de Fundatia Phoenix.

Artistul va mai ramane o zi in Bucuresti dupa eveniment si va merge sa viziteze Muzeul Satului, fiind extrem de interesat de obiectivele turistice romanesti. De asemenea, acesta si-a exprimat dorinta de a manca intr-un restaurant cu specific romanesc.

Provenind dintr-o familie de muzicieni francezi (tatal canta la vioara, mama la pian), Jean Luc Ponty a studiat muzica la Conservatoire National Superieur de Musique de Paris iar dupa absolvire a cantat timp de trei ani in prestigioasa orchestra Concerts Lamoureux.

La 21 de ani a aparut primul album al muzicianului-compozitor – ” Jazz Long Playing ” – criticii apreciindu-l ca fiind primul violonist de jazz care poate transmite aceleasi stari ca un saxofonist.

Jean Luc Ponty, violonist

De-a lungul carierei sale, Jean Luc Ponty a colaborat cu artisti precum: Frank Sinatra, Elton John, Chick Corea, John McLaughlin, Al Di Meola si a sustinut concerte in toata lumea (America de Sud, S.U.A, Canada, India, Franta, Germania, Austria, Ungaria, Lituania, Rusia, Italia etc.).

Pentru a treia oara in Romania, dupa Timisoara si Stufstock, dar prima data la Bucuresti, Jean Luc Ponty va canta pe 11 martie 2010 la Sala Palatului insotit de William Lecomte (keyboards), Guy Akwa Nsangue (bass) si Pierre-Francois Dufour (tobe).

Biletele costa intre 100 si 400 lei si se gasesc online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, la magazinele Vodafone, Germanos, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas precum si la Sala Palatului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top