Jean Luc Ponty isi doreste sa viziteze Muzeul Satului

Concert Jean Luc Ponty

Jean Luc Ponty va concerta la Bucuresti impreuna cu trupa sa in data de 11 martie 2010, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00, in cadrul unui eveniment organizat de Fundatia Phoenix.

Artistul va mai ramane o zi in Bucuresti dupa eveniment si va merge sa viziteze Muzeul Satului, fiind extrem de interesat de obiectivele turistice romanesti. De asemenea, acesta si-a exprimat dorinta de a manca intr-un restaurant cu specific romanesc.

Provenind dintr-o familie de muzicieni francezi (tatal canta la vioara, mama la pian), Jean Luc Ponty a studiat muzica la Conservatoire National Superieur de Musique de Paris iar dupa absolvire a cantat timp de trei ani in prestigioasa orchestra Concerts Lamoureux.

La 21 de ani a aparut primul album al muzicianului-compozitor – ” Jazz Long Playing ” – criticii apreciindu-l ca fiind primul violonist de jazz care poate transmite aceleasi stari ca un saxofonist.

Jean Luc Ponty, violonist

De-a lungul carierei sale, Jean Luc Ponty a colaborat cu artisti precum: Frank Sinatra, Elton John, Chick Corea, John McLaughlin, Al Di Meola si a sustinut concerte in toata lumea (America de Sud, S.U.A, Canada, India, Franta, Germania, Austria, Ungaria, Lituania, Rusia, Italia etc.).

Pentru a treia oara in Romania, dupa Timisoara si Stufstock, dar prima data la Bucuresti, Jean Luc Ponty va canta pe 11 martie 2010 la Sala Palatului insotit de William Lecomte (keyboards), Guy Akwa Nsangue (bass) si Pierre-Francois Dufour (tobe).

Biletele costa intre 100 si 400 lei si se gasesc online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, la magazinele Vodafone, Germanos, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas precum si la Sala Palatului.

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Jean Luc Ponty isi doreste sa viziteze Muzeul Satului
Jean Luc Ponty isi doreste sa viziteze Muzeul Satului

Jean Luc Ponty va concerta la Bucuresti impreuna cu trupa sa in data de 11 martie 2010 la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00, in cadrul unui eveniment organizat de Fundatia Phoenix. Artistul va mai ramane o zi in Bucuresti dupa eveniment si va merge sa viziteze Muzeul Satului, fiind extrem de interesat de obiectivele turistice romanesti. De asemenea, acesta si-a exprimat dorinta de a manca intr-un restaurant cu specific romanesc.

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste