Milonga Masquerade, by Fabrica de Tango

Fabrica de Tango, scoala de tangou argentinian din Bucuresti, te invita la Milonga MASQUERADE!!!!!
Sambata, 17 Aprilie, intre 8pm si 1am, la Centrul Cultural Maghiar, str. G. Patrichi nr.8 ( 2 strazi de Piata Victoriei)

Milonga Masquerade, Fabrica de Tango

 

Posesorul si posesoarea celei mai originale tinute primesc un premiu semnat Iulian Mita, si alt premiu…….live, marca Franz Liszt, insufletit de un artist deosebit.

Sa scoatem toate mastile, si sa lasam una singura: cea pe care o alegem pentru aceasta seara, cea care ne intriga cel mai mult, cea pe care o dorim sa ne reprezinte in fata celorlalti, sau in fata noastra.

Vino sa dansam impreuna printre masti la Milonga Masquerade!

Alex Nuca si Ioana Ernea ne vor incanta cu un concert de muzica de tango, incepand cu orele 10 pm.

DJ: La Morocha
Intrare: 20 Ron

 

Ana Rus, sculptura

 

Puteti admira operele Anei Rus, expuse in cadrul Centrului saptamana aceasta.

Va asteptam!!

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Milonga Masquerade, by Fabrica de Tango
Milonga Masquerade, by Fabrica de Tango

Sa scoatem toate mastile, si sa lasam una singura: cea pe care o alegem pentru aceasta seara, cea care ne intriga cel mai mult, cea pe care o dorim sa ne reprezinte in fata celorlalti, sau in fata noastra. Vino sa dansam impreuna printre masti la Milonga Masquerade!

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste