Open-ul Tennis for People şi-a desemnat câştigătorii

 

Bucureşti, 30iunie2014Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat trofeele open-ului caritabil Tennis for People', în cadrul unei ceremonii de premiere desfăşurate sâmbătă, 28 Iunie, la Stejarii Country Club.

Open-ul caritabil Tennis For People' s-a desfăşurat în perioada 26-28 iunie 2014, în cadrul Stejarii Country Club.

Turneul a atras 32 de jucători amatori din rândul managerilor de top şi personalităţi, incluzând partide de simplu şi de dublu mixt.

În cadrul evenimentului, Andrei Pavel şi Vlad Dancu au jucat meciul demonstrative în beneficial Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Andrei Pavel-Vlad Dancu-si-Finalistii-Open Tennis-for-People-caritabil-28-iunie-2014-foto-Daniel-Angelescu

Tennis for People' se află la cea de a treia ediţie şi are scopul de a strange fonduri vitale pentru copiii aflaţi în situaţii de viaţă dificile sprijiniţi la Centrul Comunitar Generaţii. Deschis în urmă cu şase ani,Generaţii'oferă zilnic copiilor o masă caldă, servicii de tip after-school, activităţi creative, consiliere psihologică şi o tabără de vară.

Fundaţia Principesa Margareta a României mulţumeşte partenerului evenimentului –Stejarii Country Club, sponsorilor Tennis for People', ediţia 2014: Dynamic Parcel Distribution, Today Advertising, precum şi sponsorilor Centrului Generaţii: KPMG, RBS Bank, Carrefour, donatorilor şi partenerilor media: Amcham Romania, www.femeiinafaceri.ro, www.nineoclock.ro, www.tenisdecamp.ro şi www.treizecizero.ro.

ASR Principesa-Margareta a Romaniei-participanti- Open Tennis-for-People-28-iunie-2014-foto-Daniel-Angelescu

Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I. De-a lungulcelor 24 de ani de activitate, Fundaţia a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile şi culturii, iniţiative ce şi-au adus contribuţia la reînnoirea spiritual şi socială a României.

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Open-ul Tennis for People şi-a desemnat câştigătorii

  Bucureşti, 30iunie2014 – Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat trofeele open-ului caritabil Tennis for People’, în cadrul unei ceremonii de premiere desfăşurate sâmbătă, 28 Iunie, la Stejarii Country Club. Open-ul caritabil Tennis For People’ s-a desfăşurat în perioada 26-28 iunie 2014, în cadrul Stejarii Country Club. Turneul a atras 32 de […]

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste