Premiile Femeia Anului 2012

Gala premiilor Femeia Anului 2011, organizata de revista Avantaje in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, a desemnat castigatoarele celei de-a paisprezecea editii.

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru urmatoarele categorii:

  • Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului,
  • Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii,
  • Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare,
  • Implicare si Responsabilitate Sociala,
  • Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei,
  • Initiativa in Sprijinul Semenilor
  • Consilierea mamelor aflate in situatii de criza.

Cele noua premii de excelenta ale acestei editii sunt:

Implicare si Responsabilitate Sociala – Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la PRO TV, pentru activitatea de reprezentare a organizatiei Hope and Home for Children Romania, lider mondial in inchiderea leaganelor de copii de trista amintire.

Vedeta se implica activ in sprijinirea copiilor abandonati, ajutandu-i sa se integreze in centre maternale sau case de tip familial.

Trofeu inmanat de printesa Marina Sturdza, militant activ in societatii civile din Romania.


Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare – actrita Ada Condeescu
, pentru profesionalismul si profunzimea interpretarii actoricesti in filmele „Eu cand vreau sa fluier, fluier', si „Loverboy', filme premiate la festivaluri internationale, dar si pentru activitatea de implicare sociala.

Trofeu inmanat de Iana Matei, directoarea Centrului de recuperare a victimelor traficului de persoane Reaching Out din Pitesti, desemnata „Europeanul anului 2010'.

Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului – Olga Cridland, presedinta Asociatiei PAVEL, asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave, pentru devotamentul si daruirea neconditionate de care da dovada in ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor lor.

Trofeul a fost inmanat de Malvina Cservenschi, TVR 1.


Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii – Roxana Toganel
, director de proiect al Asociatiei COLFASA, pentru implementarea in Romania a proiectului Femeia conteaza', care isi propune combaterea fenomenului de mobbing, a discriminarii pe piata muncii, prin promovarea incluziunii sociale a femeilor cu dizabilitati.

Trofeul a fost inmanat de Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Avantaje.
 

Citește continuarea pe pagina următoare: 1 2 3
Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Premiile Femeia Anului 2012
Premiile Femeia Anului 2012

Revista Avantaje, in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, a desemnat castigatoarele celei de-a paisprezecea editii a premiilor Femeia Anului.
 

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste