Now Reading
Spectacolele companiei Passe Partout – Dan Puric

Spectacolele companiei Passe Partout – Dan Puric

Revista Psychologies

Dragos Huluba, Eduard Adam, Violeta Huluba
Compania Passe Partout DP va invita la TEATRUL DE PE LIPSCANI, joi, sambata si duminica la intalnirea de la orele 19.00.

Trei povesti in care iubirea, ura, disperarea si speranta sunt comentate in registre diferite, in epoci diferite.

Joi, 10 februarie,orele 19.00

  • INCHIS PENTRU INVENTAR,o poveste despre vremuri repetabile! Comunismul nu a murit! E inca viu, creste in noi, chiar daca lumea care l-a creat,nu mai exista! Dragos Huluba, Eduard Adam si Violeta Huluba reconstruiesc un timp necunosct pentru unele generatii sau ingropat adanc, de catre cei care l-au trait.

Sambata 12 februarie, orele 19.00

  • DOI DINTRE NOI, un spectacol creat de doi tineri actori de exceptie Ana Pepine si Paul Cimpoieru, care a obtinut medalia de aur in 2010, la Festivalul International de Drama si Pantomima de la Belgrad. „Doi dintre noi” este o poveste despre iubirea ca joc al intamparii, iubirea cu toate fetele ei, mereu noua, niciodata incheiata.

 Ana Pepine, Paul Cimpoieru
Duminica, 13 februarie, orele 19.00

  • RENCONTRES, o parodie spumoasa in care Violeta si Dragos Huluba demonteaza miturile moderne ale iubirii artificiale, de pelicula,de la „Casablanca”, „Titanic”pana la „Singing in the Rain”cu umor si subtilitate.

Dan Puric este o persoalitate marcanta in peisajul cultural-artistic din Romania. Actor al teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti, este si inventatorul unui nou limbaj teatral. Unicitatea acestui limbaj universal de comunicare teatrala este data de libertatea cu care Dan Puric alatura forme spectaculare diferite de la pantomima clasica si comportamentala la dans popular romanesc, rusesc, step, tango, flamenco, balet, dans contemporan si arte martiale, pe care le foloseste ca vehicol de trasmitere a ideilor, trairilor si sentimentelor.

Compania Passe Partout DP a fost infiintata de catre Dan Puric in anul 1999, in urma unor selectii minutioase. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate varstele. Pe langa spectacolele create si regizate de Dan Puric. „Made in Romania”, „Costumele”, „Hic sunt leones”, „Cei 150”, „Don Quijote”si „Royal Fashion”, actorii trupei au realizat si proiecte proprii, „Toti cinci”, „Rencontres”, „Doi dintre noi”, „Fantasmagoria”, „Noi”, „Romania, inchis pentru inventar”, spectacole de succes nu numai in Romania ci si in strainatate.

Saptamana viitoare are loc premiera unui nou specatcol, „Necuvintele”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top