Stefan Hrusca – Concert de colinde

Stefan Hrusca, colinde

Asociatia ELITE ART Club UNESCO va organiza sambata, 19 decembrie 2009, ora 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, concertul extraodinar de Colinde sustinut de Stefan Hrusca.

Celebrat din cele mai vechi timpuri, Craciunul imbraca obiceiuri si datini specifice fiecarui popor. Pentru romani, colindele sunt semn graitor al apropierii sarbatorilor de iarna, iar atunci cand sunt interpretate de catre unul dintre cei mai indragiti artisti ai muzicii folk, Stefan Hrusca, intregul eveniment capata o aura de fast si magie – Nu exista Craciun fara Stefan Hrusca!”, anunta un articol de presa.

Anul acesta, glasul dascalului de colinde” va aduce bucurestenilor vestea Nasterii Mantuitorului, intr-un cadru festiv, specific maramuresean. Colindele mieroase, fermecatoare, al caror refren este deja intrat in memoria colectiva, baladele care amintesc de cele ascultate la gura sobei, transforma fiecare intalnire cu publicul intr-o adevarata feerie muzicala.

„Florile dalbe”, „Trei pastori”, „Afara ninge linistit”, „Sfanta-i sara de Craciun”, „Linu-i lin” sunt doar cateva dintre aceste colindele care vor aduce bucurie in inimile ascultatorilor, purtandu-i pentru cateva clipe in lumea traditionala a satelor romanesti.

Cei care vor sa regaseasca atmosfera magica a Craciunului, sa se lase purtati in vremurile de odinioara de vocea calda a lui Stefan Hrusca, sunt asteptati la Sala Polivalenta, pe data de 19 decembrie, ora 19,00.

Biletele sunt puse in vanzare la Sala Palatului, in reteaua Diverta, prin Eventim in librariile Carturesti, magazinele Vodafone si Germanos si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro , www.eventim.ro.

Pretul biletelor: 130 ron (categoria 1), 110 ron (cat. 2), 80 ron (cat. 3) si 50 ron (cat. 4).

 

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Stefan Hrusca - Concert de colinde
Stefan Hrusca – Concert de colinde

Asociatia ELITE ART Club UNESCO va organiza sambata, 19 decembrie 2009, ora 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, concertul extraodinar de Colinde sustinut de Stefan Hrusca. Celebrat din cele mai vechi timpuri, Craciunul imbraca obiceiuri si datini specifice fiecarui popor. Pentru romani, colindele sunt semn graitor al apropierii sarbatorilor de iarna, iar atunci cand sunt interpretate de catre unul dintre cei mai indragiti artisti ai muzicii folk, Stefan Hrusca, intregul eveniment capata o aura de fast si magie…

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste