Now Reading
Stefan Hrusca – Concert de colinde

Stefan Hrusca – Concert de colinde

Revista Psychologies

Stefan Hrusca, colinde

Asociatia ELITE ART Club UNESCO va organiza sambata, 19 decembrie 2009, ora 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, concertul extraodinar de Colinde sustinut de Stefan Hrusca.

Celebrat din cele mai vechi timpuri, Craciunul imbraca obiceiuri si datini specifice fiecarui popor. Pentru romani, colindele sunt semn graitor al apropierii sarbatorilor de iarna, iar atunci cand sunt interpretate de catre unul dintre cei mai indragiti artisti ai muzicii folk, Stefan Hrusca, intregul eveniment capata o aura de fast si magie – “Nu exista Craciun fara Stefan Hrusca!”, anunta un articol de presa.

Anul acesta, glasul “dascalului de colinde” va aduce bucurestenilor vestea Nasterii Mantuitorului, intr-un cadru festiv, specific maramuresean. Colindele mieroase, fermecatoare, al caror refren este deja intrat in memoria colectiva, baladele care amintesc de cele ascultate la gura sobei, transforma fiecare intalnire cu publicul intr-o adevarata feerie muzicala.

„Florile dalbe”, „Trei pastori”, „Afara ninge linistit”, „Sfanta-i sara de Craciun”, „Linu-i lin” sunt doar cateva dintre aceste colindele care vor aduce bucurie in inimile ascultatorilor, purtandu-i pentru cateva clipe in lumea traditionala a satelor romanesti.

Cei care vor sa regaseasca atmosfera magica a Craciunului, sa se lase purtati in vremurile de odinioara de vocea calda a lui Stefan Hrusca, sunt asteptati la Sala Polivalenta, pe data de 19 decembrie, ora 19,00.

Biletele sunt puse in vanzare la Sala Palatului, in reteaua Diverta, prin Eventim in librariile Carturesti, magazinele Vodafone si Germanos si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro , www.eventim.ro.

Pretul biletelor: 130 ron (categoria 1), 110 ron (cat. 2), 80 ron (cat. 3) si 50 ron (cat. 4).

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top