Now Reading
Vernisaj: artista Maria Iosub ”PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE”

Vernisaj: artista Maria Iosub ”PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE”

Revista Psychologies

Evenimentul, organizat de Fundatia Dr. SCHMITZER, este primul dintr-o lunga serie ce-si doreste sa aduca in atentia publicului un concept inovativ de promovare ingemanata a doua domenii de activitate aparent necongruente: medicina si arta plastica.

Arta plastica a iesit de mult din spatiile expozitionale. Proiectul unic in Romania lansat de Fundatia Dr. Schmitzer impreuna cu Clinica Oftalmestet aduce in fata publicului un altfel de dialog al medicinii cu arta plastica.

Seria de evenimente “PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE” s-a lansat cu expozitia cu vanzare a reputatei artiste Maria Iosub, eveniment la care au participat personalitati din lumea medicala si artistica (Angela Similea, impresarul Valentin Stoian, veteran al show-business-ului romanesc, Prof. Dr. Monica Pop, Directorul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti).

La Clinica Oftalmestet din Calea Serban 35, vizitatorii pot gasi 25 de picturi pe sevalet din colectiile: “Priveste lumea” si “Natura de langa noi”, lucrari realizate de Maria Iosub in perioada 2008 – 2012. Preturile lor variaza intre 2000 si 8000 lei. Accesul publicului va fi gratuit pe toata durata desfasurarii expozitiei (05.10.2012 – 05.11.2912), de luni pana vineri intre orele 09.00 – 19.00.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top