Now Reading
Frati vitregi – o comedie de tot rasul, in premiera pe DVD

Frati vitregi – o comedie de tot rasul, in premiera pe DVD

Revista Psychologies

Frati vitregi, comedie, Will Ferrell, John C. Reilly, Adam McKay


Brennan Huff (Will Ferrell), un “adolescent” de 39 de ani, fara ocupatie, care locuieste inca impreuna cu mama sa, Nancy (Mary Steenburgen). Dale Doback (John C. Reilly) are si el vreo 40 de primaveri si e la fel de… somer si intretinut de tatal sau, Robert (Richard Jenkins).

Cand Nancy si Robert se casatoresc, “copiii” devin frati vitregi si sunt nevoiti sa locuiasca impreuna. Desi nu se inghit de la bun inceput, vrand-nevrand, trebuie sa gaseasca o cale de a locui impreuna. Sau, mai degraba, de a supravietui.

Filmul este regizat de Adam McKay, care a mai colaborat cu Will Ferrell si la „Vitezomanu’ Ricky Bobby” sau „Un stirist legendar: Ron Burgundy”. Acum, “Frati vitregi” este disponibil pe DVD intr-o editie necenzurata, widescreen, cu mai multe secvente si materiale speciale, absolut hilare: comentarii extinse cu Will Ferell, John C. Reilly, Adam McKay si invitatul special Baron Davis, minifilmele “Line-O-Rama” si “Dale vs. Brennan”, scene taiate si videoclipul “Boats ‘N Hoes”. Pret recomandat: 54,9 lei. O productie Sony Pictures, distribuita de Prooptiki Romania.

Frati vitregi, Will Ferrell, John C. Reilly

Daca n-ati mai ras de mult, va da ocazia sa va faceti plinul cu buna dispozitie filmul “Frati vitregi” – o comedie extrema, cu Will Ferrell si John C. Reilly in rolurile principale, considerata „Cel mai amuzant film pe care l-am vazut anul acesta [n.n. 2008].” – Kyle Smith, New York Post.

Cu un umor greu de egalat, “Frati vitregi” aduce in prim plan doua specimene de “adulti” care nu se maturizeaza niciodata, facandu-le tuturor viata un cosmar. Poftim dovada!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top