Now Reading
Marea noastra disperare – din 28 octombrie in cinematografe

Marea noastra disperare – din 28 octombrie in cinematografe

Revista Psychologies


Marea nostra disperare spune povestea lui Ender si ‡etin a caror convietuire pasnica este perturbata cand cei doi ii permit surorii unui prieten comun sa stea cu ei.

Amandoi trecuti de 30 de ani, cei doi prieteni de-o viata sunt coplesiti de prezenta taciturnei Nihal.

Ce i-o fi apucat sa primeasca o studenta in grija, la ei acasa? Mai ales o tanara care traieste cu trauma recenta a pierderii parintilor intr-un accident de masina?

Ritualurile de zi cu zi, ii fac in cele din urma pe cei trei colegi de apartament sa impartaseasca momente placute, iar cei doi barbati descopera o tanara frumoasa si plina de viata, insa niciunul dintre ei nu vrea sa dea dovada de lipsa de consideratie fata de bunul lor prieten, si nici s-o tulbure pe sora acestuia, inca intr-o stare fragila.

Ender si ‡etin se simt cand tati protectori, cand baietandrii emotionati, intrebandu-se mereu daca sa-si dezvaluie sentimentele fata de Nihal sau nu…

Marea noastra disperare vine in cinematografe inainte de Ziua Nationala a Turciei (29 octombrie) care va fi marcata la Constanta printr-o proiectie speciala gazduita de Cityplex Constanta, in prezenta Excelentei Sale Vice-Consulul Turciei in Romania.

Filmul va rula in prima saptamana in Bucuresti la Hollywood Multiplex si Grand Cinema Digiplex, iar la Constanta la Cityplex.

Partenerii de promovare sunt: Radio Guerrilla, Cinemagia, Cinefan, Filme Tari, Metropotam, Film Reporter, B365, HipMag, Kamikaze, CinemaRx.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top