Now Reading
NINE

NINE

Revista Psychologies
Distributie: Sophia Loren, Nicole Kidman, Daniel-Day Lewis, Penelope Cruz, Judy Dench, Marillon Cotillard, Stacy Ferguson, Kate Hudson
Genul filmului:

NINE este povestea lui Guido Contini (Daniel Day-Lewis), un faimos regizor de film care se confrunta cu o criza a varstei mijlocii de proportii uriase, atat pe plan personal, cat si profesional.

Scenariul:
Michael Tolkin si Anthony Minghella

Cu:
Sophia Loren, Nicole Kidman, Daniel-Day Lewis, Penelope Cruz, Judy Dench, Marillon Cotillard

Distribuit de
RoImage si Prorom

Premiera in Romania:
29 ianuarie 2010

NINE, Rob Marshall

NINE este al doilea film muzical semnat de Rob Marshall, unul din cei mai respectati regizori si coregrafi de pe Broadway, care, impreuna cu aceeasi echipa a creat realizat si versiunea cinematografica premiata cu Oscar a muzicalului Chicago.

NINE este adaptarea pentru marele ecran a multipremiatului muzical cu acelasi nume, un imens succes pe Broadway. Atat muzicalul, cat si adaptarea sa pentru cinema pornesc de la filmul clasic al lui Federico Fellini, 8 si jumatate.

NINE este povestea lui Guido Contini (Daniel Day-Lewis), un faimos regizor de film care se confrunta cu o criza a varstei mijlocii de proportii uriase, atat pe plan personal, cat si profesional. Guido incearca sa-si realizeze cea mai recenta fantezie cinematografica straduindu-se din rasputeri sa pastreze un echilibru in relatiile cu numeroasele femei din viata lui, toate pasionale si extrem de puternice – sotia (Marion Cotillard), amanta (Penelope Cruz), muza filmelor sale (Nicole Kidman), confidenta si creatoarea de costume pentru filmele sale (Judi Dench), jurnalista de moda (Kate Hudson), o prostituata din tineretea sa (Fergie), dar si mama sa (Sophia Loren).

Filmul porneste de la muzicalul de pe Broadway cu acelasi nume, cu versurile si muzica lui Maury Veston, productie care a castigat cinci premii Tony, inclusiv pe acela de Best Musical.

NINE, Sophia Loren NINE, Daniel-Day Lewis
NINE, Nicole Kidman NINE, Kate Hudson
NINE, Daniel-Day Lewis NINE, Rob Marshall
NINE, Stacy Ferguson NINE, Marillon Cotillard, Daniel-Day Lewis
NINE, Judy Dench NINE, Penelope Cruz

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top