Ilinca Manolache si Marius Manole intr-O piesa desantata

Spectacolul de teatru O piesa desantata' se joaca joi 17 octombrie, ora 22:00 la Godot Café, stada Blanari nr 14. Textul dincolo de limitele originalitatii si deosebit de actual al spectacolului, O piesa desantata a fost scris de Lia Bugnar, pe care o vedem si pe scena impreuna cu actorii Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban si Andrei Hutuleac. Regia spectacolului este semnata de Dorina Chiriac. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

 

Sunt putine serile la teatru cand publicul are parte de o comedie romaneasca pur-sange complet adaptata la vremurile in care traim, cum sunt rare si ocaziile cand textul e groaznic de amuzant, personajele sunt savuroase si actorii sunt geniali in spectacol. O piesa desantata' intruneste toate cele patru trasaturi si reprezinta reteta ideala a unei seri reusite alaturi de prieteni la teatru.

Piesa care se doreste a fi desantata de fapt aduce in fata publicului doua tipologii de cupluri ce vor sa iasa din banalitate si rutina unei vieti cotidiene insa caracterul lor inocent' le pune mici piedici. Avand in vedere ca tema principala se invarte in jurul curiozitatii a doua cupluri de a experimenta noi senzatii si curiozitati sexuale de swingers, piesa da dovada de un bun gust si o decenta la care initial nu te astepti.

Radu Iacoban alaturi de Lia Bugnar alcatuiesc un cuplu banal, o arhitecta si un traducator a caror viata intima nu este lipsita de probleme prin prisma unui sot mult prea dotat. In acelasi timp, un alt cuplu 'defect' il constituie Marius Manole alaturi de Ilinca Manolache, tineri casatoriti dar care nu au reusit sa treaca peste pudoarea de a-si consuma relatia. Ambele cupluri cauta senzatii tari insa niciunul nu este atat e pregatit pe cat sustine.

 

 

Comentează și tu
Recomandări
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“
Liliana Țuroiu, despre statuia Reginei Maria ce va fi amplasată de ICR la Ashford: „Ne apărăm și promovăm valorile și lăsăm ceva durabil în urma noastră“

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi în cadrul efortului constant de a construi relaţii culturale durabile între România şi Marea Britanie, Institutul Cultural Român va dezveli miercuri, 12 decembrie, în orașul Ashford din Marea Britanie, locul naşterii Reginei Maria, un monument dedicat celei mai importante personalităţi ce a reprezentat excepțional cele două țări.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film Film 4 Fun’ se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ‘Într-o lume plină de […]

Citeste
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Ilinca Manolache si Marius Manole intr-O piesa desantata
Ilinca Manolache si Marius Manole intr-O piesa desantata

Spectacolul de teatru “O piesa desantata” se joaca joi 17 octombrie, ora 22:00 la Godot Café, stada Blanari nr 14. Textul dincolo de limitele originalitatii si deosebit de actual al spectacolului, O piesa desantata a fost scris de Lia Bugnar, pe care o vedem si pe scena impreuna cu actorii Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban si Andrei Hutuleac. Regia spectacolului este semnata de Dorina Chiriac. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre...“
„Poezia ramane supapa de protectie, fereastra catre vis, prietenul fidel la care ne intoarcem in perioadele albastre…“

Radu Bata preda franceza francezilor si in timpul liber, scrie poezie. Pe care o numeste, frivol si autoironic, „poezeta“, si care rimeaza cu „dramoleta“. Dar poezetele sale sunt departe de a fi dramolete. Ele au adesea un suflu dramatic foarte serios, ca atunci cand, intr-o seara perfecta si senina de vara, se intuieste furtuna de maine.

Citeste