Now Reading
Ilinca Manolache si Marius Manole intr-O piesa desantata

Ilinca Manolache si Marius Manole intr-O piesa desantata

Revista Psychologies

Spectacolul de teatru “O piesa desantata” se joaca joi 17 octombrie, ora 22:00 la Godot Café, stada Blanari nr 14. Textul dincolo de limitele originalitatii si deosebit de actual al spectacolului, O piesa desantata a fost scris de Lia Bugnar, pe care o vedem si pe scena impreuna cu actorii Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban si Andrei Hutuleac. Regia spectacolului este semnata de Dorina Chiriac. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

 

Sunt putine serile la teatru cand publicul are parte de o comedie romaneasca pur-sange complet adaptata la vremurile in care traim, cum sunt rare si ocaziile cand textul e groaznic de amuzant, personajele sunt savuroase si actorii sunt geniali in spectacol. “O piesa desantata” intruneste toate cele patru trasaturi si reprezinta reteta ideala a unei seri reusite alaturi de prieteni la teatru.

Piesa care se doreste a fi desantata de fapt aduce in fata publicului doua tipologii de cupluri ce vor sa iasa din banalitate si rutina unei vieti cotidiene insa caracterul lor “inocent” le pune mici piedici. Avand in vedere ca tema principala se invarte in jurul curiozitatii a doua cupluri de a experimenta noi senzatii si curiozitati sexuale de swingers, piesa da dovada de un bun gust si o decenta la care initial nu te astepti.

Radu Iacoban alaturi de Lia Bugnar alcatuiesc un cuplu banal, o arhitecta si un traducator a caror viata intima nu este lipsita de probleme prin prisma unui sot mult prea dotat. In acelasi timp, un alt cuplu ”defect” il constituie Marius Manole alaturi de Ilinca Manolache, tineri casatoriti dar care nu au reusit sa treaca peste pudoarea de a-si consuma relatia. Ambele cupluri cauta senzatii tari insa niciunul nu este atat e pregatit pe cat sustine.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top