Now Reading
Interpretii discului de muzica clasica al anului 2013, in recital la Bucuresti

Interpretii discului de muzica clasica al anului 2013, in recital la Bucuresti

Revista Psychologies

In 8 mai 2014, protagonistii discului de muzica clasica al anului 2013 – violoncelista Laura Buruiana si pianistul Ferenc Vizi – sustin un recital la Bucuresti, la invitatia Radio Romania Muzical.

Recitalul va avea loc joi, 8 mai 2014, de la ora 19.00, in Sala Cerchez a Muzeului National Cotroceni. Programul va cuprinde atat lucrari inregistrate pe discul de muzica clasica al anului 2013: Sonata nr.2 op.58 in Re major pentru violoncel si pian de Felix Mendelssohn, precum si un Cantec fara cuvinte al aceluiasi compozitor, cat si opusuri semnate de Claude Debussy (Sonata pentru violoncel si pian), Gabriel Fauré (Elegia op.24) si George Enescu (Nocturna si Saltarello).
Recitalul va fi urmat de o sesiune de autografe oferite de protagonisti. Inregistrarea recitalului poate fi ascultata la Radio Romania Muzical marti, 13 mai, de la ora 19.30.
Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua www.bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio si Germanos si la Sala Radio. Pretul unui bilet: 25 lei.
O editie speciala a emisiunii „Interviurile Radio Romania Muzical” (live in FM, dar si audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro) ii va avea protagonisti pe Laura Buruiana si Ferenc Vizi miercuri, 7 mai, de la ora 19.00.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top