Now Reading
Istvan Teglas intr-un spectacol inspirat de Herta Muller

Istvan Teglas intr-un spectacol inspirat de Herta Muller

Revista Psychologies

Actorul Istvan Teglas face parte dintr-un proiect teatral special, piesa de teatru „Deseori neobservat” inspirata de romanul “Leganul respiratiei” scris de Herta Muller.

 

Spectacolul„”Deseori neobservat” cu Itsvan Teglas in rolul principal se va juca miercuri, 23 octombrie, ora 19:30 la Teatrul Mignon, Bd. Hristo Botev 1. Biletele se pot rezerva prin e-mail [email protected], apeland numarul de telefon 0726.243.907, sau se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro

„Deseori neobservat” este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o „neintalnire” accidentala, un dialog intre imaginar si real, un joc despre limita dintre existenta si non-existenta si, desigur, despre iubire.

Descris de echipa de productie drept un spectacol experimental, autonom, Deseori neobservat este un spectacol unde imaginatia a cucerit scena.

Un decor mai mult decat minimalist, o melodie la pian, doi actori absolut minunati, Istvan Teglas si Cristian Gheorghe, un subsol intim, o mana de spectatori curiosi si povestea unei intalniri cu sine, in mijlocul intunericului.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top