Now Reading
Leonard Cohen canta din nou la Bucuresti

Leonard Cohen canta din nou la Bucuresti

Revista Psychologies

Leonard Cohen, concert


Dupa ce anul trecut si-a serbat ziua de nastere la Bucuresti in aplauzele a 10 000 de fani, pe 4 septembrie, Leonard Cohn revine in Romania, intr-un spectacol organizat in Piata Constitutiei de «Events».

Desi se vinde ca elitism pentru mase, muzica lui Cohen nu e pentru oricine. „Pretutindeni exista cate o crapatura, si pe acolo patrunde lumina”, spunea artistul canadian, referindu-se la una celebre piesele sale celebre, “Anthem”. Muzica lui Cohen este lumina si intuneric in acelasi timp.

In 2008, dupa 15 ani de absenta de pe scene, primul turneu international al lui Leonard Cohen a avut peste 700 000 de spectatori pe toate continentele si s-a bucurat de aplauze fulminante din partea criticilor. Tot anul trecut, Leonard Cohen a fost inclus oficial in Rock and Roll Hall of Fame din New York, odata cu Madonna, John Mellencamp, The Dave Clark Five si The Ventures.

Leonard Cohen, concert

La sfarsitul lui martie 2009, Cohen a lansat albumul “Live in London” care contine 25 de piese din spectacolul sustinut in 2008 pe faimosul stadion londonez O2 Arena. De la „Suzanne” la „Dance Me To The End of Love” si „Hallelujah”, “Live in London” contine piesele memorabile care i-au adus lui Cohen reputatia legendara de care se bucura astazi.

Cei care nu au au apucat sa vada concertul din 2008 sau aceia care vor sa retraiasca emotiile pe care muzica lui Cohn le generereaza pretututindeni pot achizitiona bilete de pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, precum si la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos. Preturile biletelor (toate cu locuri) variaza in functie de categorie: 124 RON, 248 RON si 399 RON.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top