(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film “Film 4 Fun” se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară iși continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: ”Într-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne amuzăm!”.

Pe durata celor trei zile ale festivalului, publicul va avea ocazia să vadă filme de lung metraj de comedie românești, filme de scurt metraj pre-debut ale regizorilor conscarați precum și un debut al unei tinere regizoare. Anul acesta vom avea în premieră o secțiune de clipuri publicitare “Ads For Fun”, prezentată de Bogdan Naumovici. Tot în premieră ne vom bucura de expoziția de desene ale marelui actor Gheorghe Visu.

O altă surpriză pe care am pregătit-o pentru publicul nostru este spectacolul de teatru de comedie ”Soți de vânzare”. Festivalul se va încheia cu un concert susținut de trupa Les Elephants Bizarres.

Parcul Ghica va găzdui o serie de activități culturale precum: concurs de cultură cinematografică, spectacol de teatru de păpuși dedicat copiilor, ședință de machiaj de efecte speciale și spectacol de lumini.

Pentru a sărbători împlinirea a 10 ani de la existența ”Film 4 Fun”, vom avea ca invitați speciali prietenii festivalului, oameni care au fost alaturi de noi de-a lungul timpului, printre care se numără desigur personalități din lumea filmului si a teatrului, precum: Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Corina Dănilă, Marius Galea, Maria Radu, Irina Margareta Nistor, Ana Odagiu, Manuela Hărăbor, Lamia Beligan, Bogdan Naumovici și nu numai.

Festivalul Film 4 Fun este organizat de Fundația Cine Remember în parteneriat cu Primăria orașului Sinaia.

“Festivalul de film de comedie Film4Fun, ajuns in anul Centenarului la cea de-a X –a editie, reuseste de fiecare data sa ne aduca tot mai aproape de eroii nostri din film. Este un festival pe care il sustinem din suflet si care completeaza lista evenimentelor menite sa ne arate lucrurile frumoase din viata noastra, asa cum o face si Sinaia Forever.” – Vlad Oprea – Primarul orasului Sinaia

Intrarea este liberă pe toată durata festivalului.

Mai multe detalii gasiți pe pagina de facebook https://www.facebook.com/film4funro/

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
supereroi marvel
Cei mai mici supereroi Marvel se văd pe cele mai mari ecrane

Vara aceasta facem echipă cu Omul Furnică şi Viespea din 6 iulie, la cinema, pentru o nouă aventură alături de cei mai simpatici eroi din Universul Cinematografic Marvel.

Citeste
Memoriile unui psihiatru legendar: Irvin Yalom
Memoriile unui psihiatru legendar: Irvin Yalom

Un psihiatru celebru, autor de cărți și înțelept al lumii noastre moderne, își face testamentul literar și filozofic. Irvin Yalom este un spirit senin, pe care, dacă îl citești, te schimbă radical. Urmează să apară volumul său de Memorii, o carte pentru suflet.

Citeste
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură
SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

În luna septembrie, SoNoRo Conac pune din nou muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.

Citeste
(P) Festivalul “Film 4 Fun”
(P) Festivalul “Film 4 Fun”

Cea de a-X-a ediție a festivalului de film “Film 4 […]

Citeste
Festivalul de Film Francez, un regal de sentimente si dupa amieze
Festivalul de Film Francez, un regal de sentimente si dupa amieze

Sentimentele verilor si ale oraselor „Ce sentiment de l’ete“ este […]

Citeste
Concert Regal caritabil pe scena Ateneului Roman
Concert Regal caritabil pe scena Ateneului Roman

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza a noua editie a Concertului Regal de strangere de fonduri, pe 25 octombrie 2016, la Ateneul Roman.

Citeste