Psychologies WellBeing Festival Este o oază de sănătate și bunăstare sub un singur acoperiș, care unește mintea și corpul și trece dincolo de mofturi și tendințe. Un spațiu în care poți să faci propriile alegeri cu privire la produsele și tehnicile care îți vor îmbunătăți starea de bine fizică și emoțională și unde înveți să poți trăi asta în fiecare zi! Intră în spațiul virtual creat și întâlnește terapeuți, participă la webateliere și consultă expoziția de produse și tehnologie pentru sănătate.
Vei pleca informat și inspirat!
LiveStream:
În fiecare seară de la ora 21:30 pe pagina de Facebook
❌
Webateliere
Recomandat
22-27 Martie
VIP - Acces total
Ai acces la toate webatelierele, și economisești. Ai 20% reducere față de fiecare curs individual dacă achiziționezi acest pachet.
Fizionomia și personalitatea în business și personal
Speakeri:
Cristian Dumitrache
Cristian Dumitrache este trainer expert în fizionomie și consilier în dezvoltare personală. Cristian îmbogățește sala de curs cu experiența sa de peste 16 ani în training și educație alternativă pentru adulți, din industrii foarte diverse, dar și prin tehnicile testate de mai bine de 6 ani ca trainer Al Ferasa. Predă cursurile în română, engleză sau spaniolă în America de Sud, America de Nord, Asia și Europa. Misiunea sa este să îi ghideze pe cursanți către echilibru, astfel încât aceștia să poată identifica corect calea către atingerea propriilor obiective personale sau profesionale și să își atingă potențialul individual maxim, generând valoare atât cn mediul de lucru, cât și în societate.
Simona Nicolaescu este psihoterapeut, terapeut cranio-sacral, susținător al vieții echilibrate în România şi realizator al emisiunii „În căutarea stării de bine”. Desemnată „Antreprenorul anului”, în anul 2013, Simona Nicolaescu și-a dedicat ultimii 9 ani din cariera sa profesională susținerii și promovării vieții echilibrate, prin proiecte creative, adresate mediului de afaceri, derulate în premieră în România. Sub semnătura sa a luat naștere primul program de well-being pentru angajații companiilor. Este autoarea audio-book-ului „Tehnici de reducere a stresului”.
Octavian Sbârnă este medic acupunctor şi psihoterapeut. Din 1999, a început să studieze şi să practice stilul Constituţional al Celor Cinci Elemente în Anglia, sub ghidarea unui maestru acupunctor, acesta fiind baza pregătirii sale. În paralel, a studiat medicina clasică şi a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, urmând apoi specializarea în Medicina de Familie, tot în Bucureşti. De la începutul anului 2009, a început să studieze şi să integreze în practica sa Medicina Tradiţională Chineză. În afară de acupunctură, a studiat şi practicat Reiki şi Terapie Craniosacrală.
Jeanina Cîrstoiu este trainer, profesor de biologie, instructional designer și lector la Fundația Calea Victoriei.
A urmat o formare în Psihoterapie Experienţială – Institutul SPER (2014) și una în NLP (certificare ca Trainer NLP din 2019).
Susține ca trainer ateliere/ întâlniri de grup în care îmbină tehnicile de autocunoaștere și dezvoltare personală cu tehnici de scriere creativă, scriere terapeutică, tehnici handmade (în special ,,mărgelit") şi tehnici psihosomatice (inspirate din yoga și masaj).
Susține și promovează rolul poveștilor – scrise, rescrise, citite și trăite în orice domeniu al vieții personale și profesionale.
Ana Maria Ştefănescu este dream teacher şi terapeut transpersonal. După aproape 10 ani de experiență de management și training în corporații cu profil financiar-bancar, am ales în 2012 să mă dedic complet pasiunii de-o viață: explorarea instrumentelor de autocunoaștere și transformare - metode și experiențe care ne lărgesc viziunea asupra vieții și ne dau posibilitatea să trăim la potențial maxim.
Am meditat prima dată când aveam 5 ani – și aplecarea către stări extinse de conștientă și instrumente de autocunoaștere și transformare m-a însoțit mereu. Mai întâi la nivel personal, apoi ca şi ghid, însoțitor al altora.
În activitatea mea de însoțire, am rolul de dream teacher, terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personală prin artă și formator autorizat.
Mai pe larg, am dublă formare în lucrul cu vise: m-am certificat ca și Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franța și SUA, 2011-2013) și am adus în România această metodă de lucru cu visele, în 2012.
Am făcut apoi formarea în Tibetan Dream Analysis (în cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012).
În decembrie 2019, am absolvit Masterclass for certified teachers of Active Dreaming (Seattle, USA).
Am o experiență de peste 13 ani training și lucru cu oamenii, sunt NLP Master Practitioner și terapeut transpersonal – cu o formare de 2 ani în terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca și facilitator Respirație Holotropică și Respirația Inimii (RIRH) – Asociaţia de Terapii Transpersonale (ATT) din România. Facilitez ateliere de Respirație Holotropică de 9 ani.
Am urmat o specializare în lucru corporal în cadrul Grof Transpersonal Training, (Spania, 2014. "The Practice of Holotropic Breathwork").
În timpul formării în terapii transpersonale, am participat la Conferința Internațională de Psihologie Transpersonală – Moscova, 2010 (unde printre key-note speakers au fost Stanislav Grof, Christina Grof, Brother David Standl-Rast, Ervin Laszlo, Peter Russell, Vladimir Maykov).
Printre cei care m-au inspirat, m-au ghidat şi de la care am avut șansa să învăț îi menționez cu recunoștință pe Robert Moss (lucru cu visele), Monique Tiberghien (sunete sacre și lucru cu visele), Rainer Pervoeltz (modele de abordări transpersonale în terapie), Elena Francisc şi Horia Țurcanu (Respirația Inimii și Respirație Holotropică), Mark Seelig (astrologie arhetipală), Vitor Rodrigues (psychic defense), Stephen Gilligan (transă generativă și coaching generativ), Ruby Gibson (arheologie somatică).
Am lucrat mult cu stări de conștientă extinsă și am călătorit de două ori în Peru, prima oară în 2010, unde am avut ocazia să particip la ceremonii de auto-explorare, cu leacuri tradiționale shamanice.
În 2014, am parcurs o formare de un an în shamanic practices (cu Howard Charing).
Țin workshop-uri de grup (în București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași) și consultații individuale din ianuarie 2011; sunt gazda workshop-urilor ținute de
Robert Moss în România (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle și inițiatoare (împreună cu Robert Moss) a World Day of Active Dreaming.
În 2013, am creat conceptul de retreat de autocunoaștere și transformare personală “Anotimpul din Interior”, ajuns anul acesta la cea de-a 6-a ediție.
Mai am formări în Tibetan Mantra Healing și în terapie craniosacrală; facilitez workshop-uri de scriere creativă şi am parcurs module de formare în psihoterapie integrativă.
Am tradus cărțile “Cine moare? O investigaţie asupra vieții și morții conștiente” (Stephen Levine) în 2009, “Istoria Secretă a Visului” (Robert Moss) în 2014 şi am contribuit la traducerea cărții “Transă Generativă, experienţa fluxului creativ” (de Stephen Gilligan – co-facilitând aducerea în România a lui Stephen Gilligan și implicit a metodelor terapeutice “Transă Generativă”, în 2016 și apoi “Coaching Generativ”, în 2018).