Now Reading
Atelier de branding personal

Atelier de branding personal

Revista Psychologies

Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 29 iulie, de la ora 19:00 la Atelierul de Branding personal, sustinut de Ana-Maria Karina Nagy, unde veti descoperi tehnici eficiente de a va pune in valoare trasaturile si calitatile, atat in relatie cu prietenii si familia, cat si in cadrul profesional.

 

In cadrul celor patru sesiuni de curs veti invata cum sa exprimati in mod firesc, in diferite contexte sociale, acele valori personale care va definesc.

Atelierul va ofera posibilitatea de a va elabora statutul personal cu atentie si reprezinta totodata un pas in plus in dezvoltarea si cultivarea propriei personalitati.

Impreuna vom identifica si vom afla cum sa gestionam capitolele care alcatuiesc brandul unei persoane: potentialul personal, moduri de a actiona, stilul de a relationa cu cei din jur etc.

 

Principalele teme abordate in cadrul celor patru sedinte sunt:

1. ABC-ul construirii capitalului de brand personal. Cum se formeaza brandul personal? Diferentele dintre brandul comercial si brandul personal.

2. Ce factori influenteaza evolutia brandului personal si cum ii putem controla. Identificarea influentelor din mediu care pot determina insuccesul brandului personal.

3. Canalele formale si informale de promovare ale brandului personal. Imaginea si „pretul” corect. Strategii de autopromovare la locul de munca.

4. Integrarea brandului personal in societate.

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 29 Iulie 2013; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: zilnic (luni-joi, 29 iulie – 1 august)

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare, nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top