Cum sa formezi un copil autonom si responsabil

Cum sa formezi un copil autonom si responsabil

Workshop Parenting.ro

Daca vrei sa ai un copil pe zi ce trece mai autonom si responsabil, daca vrei sa aiba incredere in el insusi, daca nu vrei sa te simti respon­sabil de actiunile copilului tau atunci cand nu e cazul, daca iti doresti ca situatiile in care copilul tau nu se descurca singur sa se rareasca, daca vrei sa te simti atat de liber incat sa iti lasi copilul sa invete experimentand consecintele actiunilor proprii, daca visezi sa ai incredere in alegerile pe care le face, chiar cand nu esti de fata, atunci esti binevenit la workshop-ul „Cum sa formezi un copil autonom si responsabil.

Organizator: Mind Master
Trainer: psih. Mihaela Zaharia
Investitie: 150 lei
Data: 20 octombrie (orele 18-21) sau 21 octombrie (orele 9-12), Locatie: Bucuresti.

Contact:
www.parenting.ro, mihaela@mindmaster.ro,
tel. 0725.999.777, inscriere: www.mindmaster.ro.

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Cum sa formezi un copil autonom si responsabil

Daca vrei sa ai un copil pe zi ce trece mai autonom si responsabil, daca vrei sa aiba incredere in el insusi, daca nu vrei sa te simti respon­sabil de actiunile copilului tau atunci cand nu e cazul, daca iti doresti ca situatiile in care copilul tau nu se descurca singur sa se rareasca, daca vrei sa te simti atat de liber incat sa iti lasi copilul sa invete experimentand consecintele actiunilor proprii, daca visezi sa ai incredere in alegerile pe care le face, chiar cand nu esti de fata, atunci esti binevenit la workshop-ul „Cum sa formezi un copil autonom si responsabil“.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste