Now Reading
Curs complet de autocunoastere si schimbare comportamentala

Curs complet de autocunoastere si schimbare comportamentala

Revista Psychologies

S-a dat startul la inscrierile pentru cursul de NLP Practitioner organizat de Calatorii prin Sunet, ce va incepe in luna februarie 2015. Inscrierile sunt deschise pana pe 10 februarie 2015.

 

Cursul este unic in Romania tocmai datorita structurii acestuia, fiind orientat catre beneficii si domenii concrete in care sa aplici tehnicile NLP. Oamenii care invata NLP isi dau seama ca a avut loc o imbunatatire extraordinara in calitatea comunicarii lor de zi cu zi. Acest lucru este valabil atat in afaceri cat si in vietile lor personale.

Cursul NLP Practitioner organizat de Calatorii prin Sunet iti ofera instrumente specifice pentru a excela in urmatoarele arii: devii un comunicator mai eficient, atat pe plan personal cat si pe plan profesional (cu colegii, furnizorii sau clientii); dobandesti un mindset flexibil; iti imbunatatesti strategia de luare a deciziilor; atingerea obiectivelor si obtinerea performantei intr-un timp optim; iti imbunatatesti productivitatea si eficienta, fie ca esti angajat, freelancer sau antreprenor; iti imbunatatesti abilitatile de influentare (devii un lider mai bun, care-i inspira pe cei din jur); iti insusesti abilitatea de recadrare a problemelor si orientarea pe solutii; dobandesti capacitatea de modelare a unei abilitati intr-un anumit domeniu.

 

Suportul si coachingul pe tot parcursul cursului sunt asigurate de traineri specializati in NLP.

Ina Custura

Co-fondator Calatorii prin Sunet;

Formari in Programare Neuro-Lingvistica certificate de Asociatia Romana de NLP, Asociatia Europeana de NLP, Asociatia Internationala de NLP si Uniunea Americana de NLP;

Studii universitare in Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si in Psihologie;

Absolventa a cursului “The Future Of Storytelling” in cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate Postdam din Germania.

 

Vlad Negrila

Co-fondator Calatorii prin Sunet;

Formari in Programare Neuro-Lingvistica certificate de Asociatia Romana de NLP, Asociatia Europeana de NLP si Uniunea Americana de NLP;

Licentiat in Automatica si Calculatoare;

Trainer acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei;

Absolvent al cursului “The Future Of Storytelling” in cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate Postdam din Germania.

 

Structura cursului

Programul NLP Practitioner se desfasoara pe parcursul a 6 luni astfel:

Un modul / luna, urmatoarele fiind stabilite de comun acord intre traineri si participanti – modulul se extinde pe parcursul a 3 zile – vineri (18:00 – 21:00), sambata (9:00 – 18:00) si duminica (9:30–15:30).

Pe toata perioada formarii vei beneficia de suport si coaching si, de asemenea, vei avea acces gratuit la intalnirile regulate de practica sub supervizare.

La sfarsitul cursului vei primi o diploma de NLP Practitioner avand certificarea Uniunii Americane de Programare Neuro-Lingvistica semnata de Dr. Steve G. Jones – NLP Master Trainer, fondatorul Uniunii Americane de NLP, Hipnoterapeut clinic si Presedinte al „American Alliance of Hypnotists”.

 

Foloseste codul de discout “CPSdamaideparte”  in rubrica de pe site dedicata inscrierii la curs si vei primi un discount de 10%.

Informatii suplimentare despre acest curs complet de autocunoastere si schimbare comportamentala poti gasi la adresa de e-mail [email protected], la numarul 0725-012.660 si pe http://nlppractitioner.calatoriiprinsunet.ro/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top