Now Reading
DallesGO sezonul X: GO business!

DallesGO sezonul X: GO business!

Revista Psychologies

DallesGO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, a ajuns la sezonul aniversar cu numarul X. Dupa 5 ani de la infiintare, DallesGO ataca zona business, cu noi cursuri creative si interactive.

In premiera la DallesGO, scriitorul si bancherul american Peter Frank va sustine in limba engleza un curs de antreprenoriat si gandire critica in afaceri, oferind retete testate celor care vor sa isi imbunatateasca aptitudinile manageriale sau sa-si dezvolte un nou business.

Raluca Georgescu si Andrei Radu, fondatorii G-PeC, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania, au pregatit  un curs de e-commerce celor care vor sa deschida sau sa eficientizeze un magazin online.

Teodora Metiu e gata sa potenteze prin sute de exercitii abilitatile in vorbire pentru a te face ascultat in orice context de Public Speaking.

Oana Bulexa si Monica Jitariuc, duo-ul de la conducerea agentiei The Practice preiau fraiele cursului de PR, iar Matei Psatta este noul ghid pe taramul inca necunoscut al Social Media.

Andreea Raicu consolideaza in acest sezon colaborarea cu DallesGO, sustinand primul sau curs de Mindfulness.

Cursurile de Design Vestimentar si Cooking Around The World vor avea, incepand cu luna mai, noi module pentru Avansati.

Nu lipsesc din portofoliu cursurile deja consacrate de Stilism si Tendinte in Moda (Incepatori – Irina Markovits, Avansati – Ovidiu Buta), Make-Up (Incepatori si Avansati –Nick Barna, PRO –Narcisa Simandan), Fotografie (Incepatori – Mihai Musceleanu, Avansati – Cosmin Gogu), Hairstyling (Geta Voinea), Marketing Online (Cosmin Nastasa), Actorie (Rares Andrici si Filip Ristovski), Personal Branding (Dana-Maria Andrei) si Interior Design (Incepatori – Ileana Raducanu, Avansati – Andreea Muresan).

Info: www.dallesgo.ro

Inscrieri: [email protected], 0769 041 711.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top