Formarea in coaching

Din 30 octombrie 2009, Coaching Essence iti ofera:

Coaching for now

program de formare in coaching pentru traineri, consilieri, psihologi, medici, profesori, manageri, actori, sportivi.

Formarea in coaching „Coaching for now integreaza echilibrat notiuni de teorie si practica efectiva din mai multe zone de dezvoltare personala si se centreaza pe exersarea abilitatilor de coach intr-un mediu de lucru experiential care sustine si accelereaza asimilarea conceptelor si capacitatilor necesare lucrului centrat pe client.

Acreditare: Abordam sis­temic procesul de coaching, tratam la cel mai inalt nivel de performanta si rigoare profesionala formarea, prin acreditarea cursului si a diplomelor de catre Federatia Internationala de Coaching.
Cum: Pe durata a patru module, trei zile f iecare, te vei antrena sa-ti dezvolti abilitatile de observare si analiza, de delimitare a patternurilor de limbaj, de adaptare a abordarii de lucru in functie de nevoile clientului tau. Vei invata sa delimitezi si sa aplici solutiile si strategiile potrivite (def inire, design si instalare), furnizate chiar de clientul tau.
Traineri: John Thompson, apropiat al lui John Grinder co-creatorul programarii neurolingvistice.
Pret curs: 399 Euro/ modul x 4 module. Se ofera discount.

Pentru detalii mergi pe www.bizcoaching.ro, capitolul cursuri.

Contact: ana.popescu@bizcoaching.ro

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Formarea in coaching

Formarea in coaching „Coaching for now“ integreaza echilibrat notiuni de teorie si practica efectiva din mai multe zone de dezvoltare personala si se centreaza pe exersarea abilitatilor de coach intr-un mediu de lucru experiential care sustine si accelereaza asimilarea conceptelor si capacitatilor necesare lucrului centrat pe client.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste