Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei', situata in sectorul 4,  B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

 Creat de specialisti in invatamantul prescolar si adaptat in permanenta nevoilor fiecarui copil, conceptul educational propus de Gradinita „Prietenii mei' pune accent pe identificarea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil, precum si pe aspecte esentiale in dezvoltarea copiilor: interactiunea cu o multitudine de domenii educationale, culturale si artistice, triada copil-familie-educator si extinderea orizonturilor creative.

Gradinita cu program prelungit „Prietenii mei' include in oferta educationala o gama larga de activitati curriculare si extracurriculare, coordonate de personal didactic calificat si profesori de specialitate. Toate activitatile desfasurate urmaresc dezvoltarea cognitiva, afectiv-motivationala si sociala, corelate cu personalitatea in formare a fiecarui copil in parte.

In cadrul Departamentului de consiliere psihopedagogica al gradinitei,  expertii in psihopedagogie si educatie timpurie mentin un dialog constant cu parintii, pentru a sustine implicarea acestora in dezvoltarea copiilor. Relatia stransa de colaborare parinte-consilier urmareste crearea unui echilibru intre solicitarile parintilor si aptitudinile copiilor, astfel incat talentele celor mici sa fie indentificate si valorificate.

Fiecare grupa de copii beneficiaza de propria sala de activitati, dormitor si grup sanitar, iar organizarea activitatilor educationale si de ingrijire este asigurata de educatoare impreuna cu cele doua ingrijitoare.  Atat spatiul interior, cat si exteriorul Gradinitei este amplu si plin de culoare, incluzand 10 sali de clasa, 10 dormitoare, cabinet medical, sala de mese cu bucatarie proprie (meniul zilnic este alcatuit de medicul pediatru nutritionist).

In plus, Complexul sportiv cu piscina interioara, sala de gimnastica, sala de sporturi de echipa, toate cu  vestiare separate, sala de spectacole cu pian, Laboratorul de informatica si Laboratorul de stiinte, Centrul de limbi straine, Cabinetul de consiliere si logopedie vin in completarea cadrului educativ, pentru a asigura dezvoltarea pluridisciplinara si armonioasa a copiilor.

Spre incantarea micutilor, Gradinita dispune de numeroase locuri de joaca in aer liber, cu tobogane, leagane, trambulina si chiar un foisor si pomi fructiferi. Complexul de joaca tematic, de mari dimensiuni, reprezinta astfel unul din punctele de atractie ale institutiei noastre.

Cei mici pot participa si la activitatile organizate in Clubul de stiinte Creative Science, Clubul de arta interpretativa, Clubul Micilor bucatari, Arts&Crafts, Clubul de miscare (jocuri sportive de echipa, gimnastica, dans sportiv, badminton), Aquagym, Clubul de dezvoltare personala si comunicare.

Pentru mai multe detalii privind oferta educationala puteti accesa website-ul Gradinitei www.gradinitaprieteniimei.ro, FB: Gradinita Prietenii Mei, tel. 021.2224642, 0745.028876.

 

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste
Intre lumi – parinte si copil – seminar de sanatate emotionala

Ce este important pentru cresterea armonioasa si echilibrul emotional? Aceasta si multe alte intrebari isi vor gasi raspunsul in cadrul seminarului de sanatate emotionala „Intre lumi – parinte si copil”. Un seminar marca „Eu, parinte ghemotoc”, menit sa clarifice, sa simplifice si sa raspunda celor mai arzatoare intrebari care ii cuprind pe tinerii parinti – sambata, 17 octombrie, ora 10.00

Citeste