In familie

Iata cateva din situatiile de criza cu care se poate confrunta o familie: conflicte, tensiuni, violenta, despartire, separare, deces, traume, boala, doliu, gelozie, dificultati in relatia parinte-copil.

Cele mai frecvente consecinte ale suferintei in familie si ale situatiilor parcurse de familie se reflecta in modalitatea de manifestare, adaptare si integrare a copiilor : agresivitatea copilului in gradinita sau in scoala, esecul scolar, dificultati de adaptare, confuzie si dezorientare, conflictualitatea adolescentului.

Modalitatea de derulare a proiectului este o consultatie ce cuprinde 3 sedinte preliminare (contact, evaluare, concluzii) si isi propune sa ofere o perspectiva asupra situatiei din interiorul familiei, posibilitatea ca familia sa inteleaga modul in care a aparut dificultatea si cum se constituie functionarea ei in jurul acestei dificultati.

Recomandarile ofera fiecarei familii un plan de interventie care sa reflecte nevoile ei actuale.

Costul intalnirilor va fi 100 lei/sedinta, iar frecventa celor 3 intalniri poate fi saptamanala sau bi-lunara. Intalnirile pot avea loc in cursul saptamanii sau in weekend.

Contact:
cpap.copiisiparinti@gmail.com
www.psihanaliza-de-familie.com

 

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
In familie

Proiectul se adreseaza relatiei parinte copil, relatie vazuta ca parte componenta a unui grup familial in care situatiile de dificultate sau de criza care apar sunt glasul suferintei intregii familii si nu doar a unui membru.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste