Now Reading
Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!

Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!

Revista Psychologies

Centrul de Dezvoltare Personala si Relaxare Asteri organizeaza sambata, 23 martie, atelierul de autocunoastere si de imbunatatire a imaginii de sine „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!”.

Acest atelier este dedicat persoanelor care sunt singure, in relatii disfunctionale, sau care tocmai au iesit dintr-o relatie si isi propune sa ii indrume pe cursanti spre (re)descoperirea resurselor si parcurgerea procesului de constientizare – acceptare – integrare.

A recunoaste ca treci printr-o perioada dificila este unul dintre cei mai importanti pasi in directia imbunatatirii stililui de viata. In acest sens, psihologul Ligia Moise (psiholog clinician si terapeut de familie) recomanda participarea la seminarul „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!”, spunand ca acesta nu isi propune sa incurajeze viata traita in absenta unui partener ci sa ajute oamenii sa isi construiasca o imagine de sine puternica si armonioasa, care sa atraga o stare de bine.

Atelierul „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!” este locul in care persoanele fara un partener de viata pot face primul pas spre redobandirea iubirii si respectului de sine. Potrivit Roxanei Badea (terapeut si psiholog) „este important sa ne iubim pe noi insine si sa credem in noi indiferent de situatie”. Asadar instrumentele explorate in cadrul atelierului „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!” vor fi de folos cursantilor pentru parcurgerea mai usoara si mai rapida a drumului autocunoasterii.

Sentimentul de singuratate determina scaderea stimei si a sigurantei de sine, iar absenta unui partener de viata atrage dupa sine o serie de schimbari comportamentale pe care le resimt nu doar persoanele in cauza, ci si oamenii cu care acestea interactioneaza in viata de zi cu zi.

Pentru a-i ajuta sa depaseasca aceasta criza personala, fie ea de lunga sau scurta durata, Ligia Moise, impreuna cu Roxana Badea au gandit programul atelierului „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!”. Cele doua vor fi trainerii atelierului, iar tehnicile de terapie sistemantica de cuplu, terapie cognitiv-comportamentala, coaching si porgramare neurolingvistica pe care le vor folosi in cadrul acestui curs sunt cele care ii vor ajuta pe cursanti sa faca un prim pas spre redobandirea iubirii si respectului de sine.

Lipsa unui partener este un moment din viata noastra prin care trecem cu totii macar o data. Aceasta perioada dificila poate fi depasita cu mai multa usurinta, iar Centrul de Dezvoltare Personala si Relaxare Asteri te invata cum, prin atelierul „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!”.

Inscrierile la atelierul „Nu sunt singur/a. Ma am pe mine!” se pot face la numarul de telefon 0755.11.66.66 sau prin e-mail la adresa [email protected] cu subiectul „Inscriere atelier 23 martie”.

Acest workshop va avea loc la sediul centrului de pe strada Negustori 11 bis din Bucuresti, incepand cu ora 10.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top