Now Reading
Public Speaking: Profesionisti de top s-au intrecut la Totul pe O Carte

Public Speaking: Profesionisti de top s-au intrecut la Totul pe O Carte

Revista Psychologies

Pe 16 noiembrie, la Institutul Cultural Roman, a avut loc cea mai curajoasa competitie de public speaking din Romania: “Totul pe O Carte”. Evenimentul a fost organizat de compania de training Self Trust Academy si a adus impreuna profesionisti din diverse domenii, avand in comun motivatia de a deveni speakeri de succes.

La “Totul pe O Carte”, absolventi ai cursului de public speaking al Self Trust Academy, “Nu Am Venit sa Tin un Discurs”, au aratat cat de repede poate avea loc schimbarea, in numai 2 saptamani de curs, de la oameni cu 0 experienta in public speaking la speakeri care pot tine un discurs pe orice subiect. Fiecare dintre cei 14 speakeri a avut la dispozitie 5 minute si 5 secunde pentru a convinge publicul, cu un discurs pe tema: “Totul pe O Carte”.

Ca urmare a votului publicului, al juriului, format din expertii Haricleea Spaler (General Manager, Regus Floreasca), Alexandru Agarici (Trainer, cursuri de vorbire), Tudorel Popescu (Director al Departamentului de Relatii Publice si Relatii Internationale, Universitatea Constantin Brancoveanu, Pitesti), Octavian Grozea (Managing Partner MTG Management Solutions si Senior Consultant Accelera) si al celor 2 traineri Self Trust Academy, Alin Comsa si Andrei Dunuta, castigatorii competitiei au fost:

Locul I – Trofeul “Cel mai bun discurs” – Roxana Vlasceanu, avocat

Locul II – Razvan Mihai, freelancer

Locul III – Veronica Ciobanu, consultant financiar

Premiul pentru Popularitate – Florin Balcan, business owner Matematica Interactiva

In timpul competitiei, publicul a avut posibilitatea de a transmite pareri si sugestii legat de prezentarile urmarite si au asistat la un training de public speaking oferit de trainerii Self Trust Academy, Alin Comsa si Andrei Dunuta.

Mai multe informatii despre cursurile oferite de Self Trust Academy sunt disponibile pe www.selftrustacademy.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top