Public Speaking: Profesionisti de top s-au intrecut la Totul pe O Carte

Pe 16 noiembrie, la Institutul Cultural Roman, a avut loc cea mai curajoasa competitie de public speaking din Romania: Totul pe O Carte'. Evenimentul a fost organizat de compania de training Self Trust Academy si a adus impreuna profesionisti din diverse domenii, avand in comun motivatia de a deveni speakeri de succes.

La Totul pe O Carte', absolventi ai cursului de public speaking al Self Trust Academy, Nu Am Venit sa Tin un Discurs', au aratat cat de repede poate avea loc schimbarea, in numai 2 saptamani de curs, de la oameni cu 0 experienta in public speaking la speakeri care pot tine un discurs pe orice subiect. Fiecare dintre cei 14 speakeri a avut la dispozitie 5 minute si 5 secunde pentru a convinge publicul, cu un discurs pe tema: Totul pe O Carte'.

Ca urmare a votului publicului, al juriului, format din expertii Haricleea Spaler (General Manager, Regus Floreasca), Alexandru Agarici (Trainer, cursuri de vorbire), Tudorel Popescu (Director al Departamentului de Relatii Publice si Relatii Internationale, Universitatea Constantin Brancoveanu, Pitesti), Octavian Grozea (Managing Partner MTG Management Solutions si Senior Consultant Accelera) si al celor 2 traineri Self Trust Academy, Alin Comsa si Andrei Dunuta, castigatorii competitiei au fost:

Locul I – Trofeul Cel mai bun discurs' – Roxana Vlasceanu, avocat

Locul II – Razvan Mihai, freelancer

Locul III – Veronica Ciobanu, consultant financiar

Premiul pentru Popularitate – Florin Balcan, business owner Matematica Interactiva

In timpul competitiei, publicul a avut posibilitatea de a transmite pareri si sugestii legat de prezentarile urmarite si au asistat la un training de public speaking oferit de trainerii Self Trust Academy, Alin Comsa si Andrei Dunuta.

Mai multe informatii despre cursurile oferite de Self Trust Academy sunt disponibile pe www.selftrustacademy.ro.

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Public Speaking: Profesionisti de top s-au intrecut la Totul pe O Carte

Pe 16 noiembrie, la Institutul Cultural Roman, a avut loc cea mai curajoasa competitie de public speaking din Romania: “Totul pe O Carte”. Evenimentul a fost organizat de compania de training Self Trust Academy si a adus impreuna profesionisti din diverse domenii, avand in comun motivatia de a deveni speakeri de succes.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste