Scoala de vara de psihanaliza, a 6-a editie

Cursurile scolii se vor derula in perioada 22-26 august 2012, la Hotel Germisara, Geoagiu Bai, in apropiere de Sarmisegetusa Regia, o zona importanta pentru turismul cultural romanesc, cu participarea urmatorilor psihanalisti:

MICHAEL BREARLEY
Societatea Britanica de Psihanaliza
GEORGIANA DOBRESCU
DANIELA IRIMIA
GIANINA MICU
BRINDUSA ORASANU
SIMONA REGHINTOVSCHI
RITA TEODORU
VASILE DEM ZAMFIRESCU

Programul va include prezentari teoretice in plen, workshop-uri dedicate prezentarilor de cazuri clinice abordate psihanalitic, supervizari de grup si individuale.

Evenimentul va fi creditat cu puncte de participare din partea Colegiului Psihologilor si din partea Colegiului Medicilor.

Sunt invitati sa participe psihologi, medici, psihoterapeuti aflati in formare, masteranzi, studenti interesati in initierea si perfectionarea in domeniul psihanalizei si psihoterapiei psihodinamice.

Taxa de participare este de 875 RON pana la 1 august 2012 si, in limita locurilor disponibile, 925 RON dupa aceasta data. Pentru cei care fac dovada ca sunt studenti taxa de participare este 775 RON.

Mapa de lucru, Revista Romana de Psihanaliza numerele 1-3 si vol.IV/2 pe 2011 si vol V/1 pe 2012, cofee-break-ul, precum si cina festiva din seara zilei de sambata, 25 august intra in taxa de participare.

Detalii cu privire la alte editii ale Scolii de vara de Psihanaliza, precum si legate de cazare puteti gasi pe site-ul scolii: www.scoala-de-vara.blogspot.com

Contact:

Gianina Micu tel.: 0724224370

Daniela Irimia tel. : 0722682765

e-mail: scoala.devara@yahoo.com

 

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Scoala de vara de psihanaliza, a 6-a editie

Societatea Romana de Psihanaliza are placerea de a va anunta organizarea Scolii de vara de psihanaliza, a 6-a editie cu tema Dorinta, Conflict, Deficit.
 

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste