SCOALA DE VARA DE PSIHANALIZA, A 7-A EDITIE 28 august – 1 septembrie, Brasov

Societatea Romana de Psihanaliza anunta organizarea Scolii de Vara de Psihanaliza, a 7-a editie 28 august – 1 septembrie, Brasov, hotel Cubix cu tema Afect si defensa.

Lectori vor fi urmatorii psihanalisti:

Bogdan Cuc

Daniela Irimia

Daniela Luca

Rodica Matei

Gianina Micu

Brindusa Orasanu

Simona Trifu

Programul va include prezentari teoretico-clinice in plen, grupuri clinice, supervizari de grup si individuale, ateliere de psihanaliza si cultura.

Evenimentul va fi creditat cu puncte de participare din partea Colegiului Psihologilor din Romania si din partea Colegiului Medicilor din Romania.

Sunt invitati sa participe: psihologi, medici, psihoterapeuti aflati in formare, masteranzi, studenti interesati de teoria, practica, tehnica psihanalizei si psihoterapiei psihanalitice.

Taxa de participare este de 680 lei pana la 15 iulie 2013 si, in limita locurilor disponibile, 720 lei dupa aceasta data. In taxa de participare sunt incluse: mapa de lucru, Revista Romana de Psihanaliza (numerele 1 si 2 din 2012, nr. 1/2013), cofee-break-urile, precum si cina festiva din seara zilei de sambata, 31 august. Taxa de participare se achita in contul:

Societatea Romana de Psihanaliza

Cont IBAN: RO92 RNCB 0077050252860001

CIF 9310129, Banca: BCR, Sucursala Colentina

Pentru inscrieri, info organizare si detalii legate de cazare si pentru detaliile cu privire la alte editii ale Scolii de Vara de Psihanaliza, puteti accesa site-ul Scolii (http://scoaladevara.srdp.ro) si site-ul Societatii Romane de Psihanaliza (www.srdp.ro).

Contact:

e-mail: scoaladevara@srdp.ro; tel. 0722 285 220 (doar sms)

Persoane de contact: Daniela Luca, Bogdan Cuc

 

 

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
SCOALA DE VARA DE PSIHANALIZA, A 7-A EDITIE 28 august – 1 septembrie, Brasov

Societatea Romana de Psihanaliza anunta organizarea Scolii de Vara de Psihanaliza, a 7-a editie 28 august – 1 septembrie, Brasov, hotel Cubix cu tema Afect si defensa.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste