Seminarul Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari

Pe 1 aprilie, la Hotel Caro, are loc cea de-a doua editie a evenimentului Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari', cel mai mare eveniment gratuit dedicat temei public speaking.

Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy si aduce impreuna profesionisti din diverse domenii, avand in comun motivatia de a deveni speakeri de succes. Peste 650 de persoane au participat la prima editie, desfasurata la finalul lunii februarie.

La Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari' trainerii Self Trust Academy, Alin Comsa si Andrei Dunuta, vor discuta despre ce se afla pe Not To Do List-ul unui speaker de succes:

  • Ce sa eviti atunci atunci cand iti construiesti speech-ul
  • Cum sa nu incepi un speech
  • Care sunt cele mai frecvente greseli de avut in vedere atunci cand te afli pe scena
  • Ce tipuri de incheiere te fac uitat' in mintea audientei
  • Do`s and Donts pentru slide-uri si flipchart

 

… dar si despre solutiile pentru un speech reusit:

  • Cum se aplica principiile cheie din vanzari in public speaking
  • Cum construiești un speech captivant
  • Care sunt strategiile de captare si mentinere a atentiei publicului
  • Cum inchei un speech intr-un mod memorabil

 

De ce sa participi la Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari'

Informatie relevanta

Vei avea parte de un training cu informatie de calitate despre greselile de evitat intr-un discurs si potentialele solutii pentru un speech memorabil, oferit de trainerii Self Trust Academy (Alin Comsa & Andrei Dunuta)

 

Inspiratie & motivatie

Vei deveni constient de lucrurile pe care sa le lasi deoparte atunci cand urci pe scena, iar asta te va face mai increzator in propriile abilitati de a performa ca speaker

 

Timp valoros

Este mai eficient sa inveti de la altcineva care a facut deja greselile tipice – ca sa nu mai petreci atat de mult timp asteptand sa te'lovesti' tu singur de ele. De asemenea, nu vei mai irosi oportunitati importante pentru tine, pentru ca vei sti deja la ce sa fii atent atunci cand iti construiesti discursul

 

Networking

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing.

 

Evenimentul va avea loc pe 1 aprilie, de la ora 18:30 la Hotel Caro.  Pentru detalii si inscriere, viziteaza site-ul evenimentului: http://selftrustacademy.ro/adevaruri-dure-public-speaking-vanzari/

 

Comentează și tu
Recomandări
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata
Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitata

Rupda, discipolul lui Osho, revine in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne va vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

Citeste
10 + 1 Motive pentru care nu merita  sa ratezi aceasta conferinta!
10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Citeste
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania
Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coach, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

Citeste
Seminarul Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari
Seminarul Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari

Pe 1 aprilie, la Hotel Caro, are loc cea de-a doua editie a evenimentului “Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari”, cel mai mare eveniment gratuit dedicat temei public speaking.

Citeste
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari
Gradinita particulara „Prietenii Mei”, un nou concept educational pentru prescolari

Locuitorii capitalei se bucura, din aceasta toamna, de un spatiu ultra-modern dedicat educatiei prescolare. Gradinita particulara cu program prelungit „Prietenii mei”, situata in sectorul 4, B-dul Metalurgiei nr.84, si-a deschis portile!

Citeste
Studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii

Dorim sa realizam un studiu cu privire la viata educationala a elevilor/studentilor cu dizabilitati fizice/motorii.

Citeste