Now Reading
(P) 7 produse pentru îngrijirea părului de care ai nevoie în sezonul rece

(P) 7 produse pentru îngrijirea părului de care ai nevoie în sezonul rece

Așteptăm cu nerăbdare Crăciunul, dar până la întâlnirea cu zilele sfinte trebuie să facem față frigului, aerului uscat al anotimpului rece, diferențelor extreme de temperatură. Iar acestea ne afectează în profunzime atât sănătatea, cât și pielea și părul. Uscate, casante, rebele, cosițele noastre nu ne mai ascultă defel odată cu instalarea sezonului înghețat!

Înainte de a decide că este cazul să le pedepsești luând drumul celui mai apropiat salon de hairstyling, schimbă produsele de îngrijire și vei vedea că fac minuni! Descoperă care sunt cele mai importante cosmetice pe care să le incluzi în rutina de îngrijire a părului iarna, în rândurile de mai jos!

7 produse pentru cosițe de prințesă în sezonul rece

Aerul rece e în primul rând uscat, ceea ce înseamnă că deshidratarea este principalul pericol care ne amenință podoaba capilară acum. Dar nu e nici pe departe singurul! Fricțiunea la care este supus părul acoperit de căciuli, pălării, eșarfe și glugi va face firul de păr rebel și îl va determina să se încrețească și să se electrizeze mai ușor. Nu putem uita nici de diferențele de temperatură: în casă, mașină, la job căutăm un climat cât mai cald, dar atunci când ajungem afară suntem nevoite să dăm piept cu temperaturi la limita înghețului sau chiar mai jos de el.

Soluția? E musai ca în anotimpul rece să renunți la gama de cosmetice ce te făcea fericită vara și să o înlocuiești cu un regim cu totul nou, care vizează protecția șuvițelor de temperaturile ultra scăzute. Specialiștii sunt de părere că este cazul să mizezi pe ingrediente cu o putere mare de hidratare, așa cum sunt uleiul de cocos, untul de shea, untul de cacao sau glicerina.

Iată care sunt produsele pe care să le integrezi în regimul tău pro-păr frumos!

Un șampon hidratant. Pe lângă ingredientele pe care ți le-am recomandat mai sus, caută în compoziția șamponului tău de iarnă proteine, keratină, albuș de ou, cumul de vitamine, care să susțină cuticula în încercarea sa de a da piept cu iarna. Ține cont de faptul că părul se usucă mai repede în sezonul rece, ceea ce înseamnă că poți migra la următorul tip de șampon: dacă te speli cu un produs pentru păr gras, treci la unul pentru cosițe normale sau fă schimbarea cu unul ultra hidratant. O altă soluție este să alternezi cosmeticele: folosește pe scalp șamponul tău obișnuit, dar utilizează pe lungimi un șampon hrănitor sau restructurant.

Un balsam cu potențial de reparare în profunzime. Cuticula are de suferit în sezonul rece, așa că un balsam ultra hrănitor e must. Caută un produs care să aibă și virtuți de reparare, pe bază de fibre sau proteine, pentru a preveni ruperea și deteriorarea cuticulei, specifice iernii. Alege balsamuri pe bază de uleiuri naturale, avocado, proteină din grâu sau din Quinoa, biotină, ginseng, etc. Aplică pe lungimi și nu uita de el la nicio spălare.

O mască ultra hrănitoare. O dată pe săptămână, renunță la balsam și înlocuiește-l cu o mască profund hidratantă. Profesioniștii ne-au oferit și cele mai bune sfaturi pentru a te asigura că aceasta acționează în profunzime: repartizează masca cu un pieptene pe lungimi, pentru a te asigura că ajunge la fiecare fir de păr, apoi acoperă capul cu un prosop înmuiat în apă caldă. Lasă să acționeze conform intervalului recomandat pe ambalaj și bucură-te de cel mai frumos păr.

Înlocuiește produsele de styling cu un ulei și limitează utilizarea aparatelor de coafat. Știm ce vei spune: dar se apropie sezonul cu cele mai multe petreceri, cum să mă dezabonez de la aparatele și produsele de styling? Ține cont că un păr frumos nu are nevoie de prea multe artificii, iar dacă îți vei îngriji cosițele așa cum trebuie vor fi mai frumoase ca niciodată. Măcar în sezonul rece alege să aplici un ulei hidratant sau un produs cu protecție termică înainte de a-ți usca părul și să sari peste folosirea plăcii sau a ondulatorului. Vei fi impresionată de efecte!

Alege un produs de defrizz. Electrizarea și încrețirea părului sunt cel mai comun coșmar  al sezonului rece, în ceea ce privește podoaba capilară. Ca să îl preîntâmpini, apelează la un produs special conceput pentru a lupta împotriva acestui fenomen. Sub formă de creme, loțiuni, serumuri, spray-uri, aceste produse netezesc și catifelează cuticula. Adio fire rebele!

Folosește un scrub pentru scalp. Pielea capului e poate cel mai afectată de trecerea la sezonul rece. Uscată, descuamată, aceasta începe să se confrunte cu fenomene precum mătreața, pruritul, dermatita, așa că e musai să intervii. Investește într-un scrub care eliberează scalpul de depozitele de produse și îl curăță în profunzime. Poți pregăti și tu acasă un astfel de produs, amestecând sare/zahăr cu oțet și un ulei, la alegere (preferatul nostru este cel de cocos).

Apelează la o vopsea profesională. Culorile în tendințe ale acestei toamne sunt atât de seducătoare, încât nu ne mai săturăm de ele! Însă vopseaua cu ingrediente dure ne oferă nuanța la care am visat, dar ne răpește pacea, uscând părul, deteriorând cuticula și provocând căderi masive ale firelor. Soluția este un produs profesional, ce conține ingrediente care protejează în timp ce colorează în mod fabulos.

Atunci când vine vorba despre cele mai bune sortimente de vopsea de păr profesională, trebuie să mizezi pe calitate atât atunci când vine vorba despre rezistența și intensitatea pigmenților de culoare, dar și în ceea ce privește ingredientele protectoare.

Optează pentru o formulă de cremă, mai blândă cu scalpul și mai ușor de repartizat. Vopseaua Perlacolor de la Oyster conține extracte de aloe vera și de ulei de Monoi, care hidratează și oferă strălucire cosițelor. Produsul are o capacitate de acoperire a firelor de păr albe de 100 % și un miros plăcut. Ai și de unde alege, deoarece producătorul îți pune la dispoziție nu mai puțin de 95 de nuanțe în tendințe!

OYSTER Vopsea crema profesionala Perlacolor

https://www.pastel3.ro/products/oyster-vopsea-crema-profesionala-perlacolor-op96

Ești alergică la amoniac? Perlacolor Purity exclude acest ingredient, având la bază o tehnologie inovativă și complexă, cu trei tipuri de ceaiuri: alb, verde și roșu. Gama cuprinde 34 de nuanțe și te va seduce cu culorile intense, vibrante, incredibil de frumoase.

OYSTER Vopsea crema profesionala Perlacolor Purity (fara amoniac)

Vopseaua permanentă Milano Evolution Alfaparf garantează rezultate cu totul și cu totul wow! Produsul este perfect pentru sezonul rece, în principal grație prezenței acidului hialuronic, care hidratează firul și îl învăluie într-un strat protector. Tehnologia CUBE 3D TECH asigură nuanțe pigmentate și intense, cu păr luminos, moale și ușor de pieptănat.

Vopsea permanenta – Milano Evolution Alfaparf 60 ml

Aceste produse te vor ajuta să treci cu bine peste toate provocările sezonului rece! Descoperă aliații frumuseții tale, cosmeticele care îți sunt alături și în miezul iernii!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top