(P) Bucură-te de proprietățile purificatoare ale micelelor din noua gamă Wash & Go Ultra Delicate

Orice femeie, cu siguranţă, are nevoie de momentele ei de strălucire, iar anul acesta îngrijirea delicată este cea care promite elementul surpriză, atât de necesar doamnelor. De aceea, Wash & Go lansează noua gamă de produse Wash & Go Ultra Delicate, alături de campania Delicate is the new WOW', dedicată în totalitate doamnelor şi momentelor acestora de strălucire.

Fiecare tip de păr necesită o îngrijire aparte. Fie că vorbim despre părul uscat, fragil sau cu tendinţe de îngrăşare, acesta merită o atenţie deosebită şi un tratament adecvat. Nimic mai simplu, fiindcă noua gamă Wash & Go Ultra Delicate este potrivit tuturor acestor probleme. Noua formulă pe bază de Apă şi Uleiuri Micelare va curăţa impurităţile acumulate pe scalp şi îţi va oferi un păr strălucitor şi mătăsos.

Misiunea Wash & Go Ultra Delicate este ca fiecare femeie să se privească în oglindă cu mândrie şi să se poată bucura de un păr cu adevărat WOW.

Campania Wash & Go Delicate is the new WOW' se va desfăşura în perioada 1 Octombrie – 30 Noiembrie atât în mediul online, pe pagina de Facebook Wash & Go România şi pe platforma www.thenewwow.ro , cât şi în marile hypermarketuri din ţară și te pune față în față cu o mulțime de premii precum aparate foto instant, halate de baie super pufoase sau marele premiu, o excursie la Viena pentru tine și familia ta, iar tot ce trebuie să faci e să achiziționezi oricare 2 produse Wash & Go din orice punct de vânzare din țară și să înscrii bonul fiscal pe www.thenewwow.ro sau prin SMS la numărul 1846 cu textul 'WOW' urmat de numărul bonului fiscal și ești automat înscris pentru tombola de la sfârșitul anului.

Şamponul Wash & Go Ultra Delicate este disponibil în trei variante, 200, 400 şi 750 de ml. Noua formulă bazată pe proprietăţile apei micelare este perfectă pentru toate tipurile de păr, de la cel fragil şi uscat, până la cel cu tendinţe de îngrăşare. Formula delicată a noului şampon este perfectă pentru un scalp curat şi 100% hidratat. Datorită îngrijirii delicate, şamponul Wash & Go Ultra Delicate este perfect atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Balsamul Wash & Go Ultra Delicate cu Ulei Micelar vine în varianta de 200 de ml şi este perfect pentru un păr uşor de descurcat şi rezistent. Balsamul acţionează delicat asupra firelor de păr, ajutând la o pieptănare mai uşoară şi mai puţine fire de păr rupte la fiecare periere. Produsul se poate folosi zilnic, iar după utilizarea acestuia nu este nevoie de clătire.

Spune adio tuturor problemelor cu care se confruntă părul tău şi bucură-te de o îngrijire delicată şi de durată. Obţine un păr perfect în doar doi paşi cu noua gamă Wash & Go Ultra Delicate cu Apă şi Uleiuri Micelare.

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
În chirurgia estetică suntem și pacientă și clientă
În chirurgia estetică suntem și pacientă și clientă

Oare cum abordăm chirurgia estetică: drept rezolvarea unei probleme psihologice ce ne afectează percepția despre sine sau o îmbunătățire a aspectului fizic? Informații despre așteptările realiste sau greșite, precum și percepțiile pe care le avem, primim de la medicul estetician Ovidiu Grecu.

Citeste
(P) Esti manichiurista? Afla cum te poate ajuta oja semipermanenta sa-ti maresti profitul
(P) Esti manichiurista? Afla cum te poate ajuta oja semipermanenta sa-ti maresti profitul

Manichiura este un detaliu important pentru orice femeie. Ne folosim mainile in mod constant, asa ca unghiile noastre sunt in centrul atentiei fie ca vrem sau nu. De aceea, vizita la un salon de infrumusetare a devenit un must cel putin o data pe luna pentru majoritatea femeilor care pun accent pe aspectul lor si […]

Citeste
Acneea la adulți: cauze și prevenție
Acneea la adulți: cauze și prevenție

Vrem să arătăm bine, să avem o piele frumoasă și chiar dacă acneea o asociem cu adolescența, din păcate, este o problemă întâlnită și la maturitate. Dr. Smaranda Nica, medic specialist dermatolog, ne spune care sunt cauzele acneei la adulți și cum o putem combate.

Citeste
(P) Bucură-te de proprietățile purificatoare ale micelelor din noua gamă Wash & Go Ultra Delicate
(P) Bucură-te de proprietățile purificatoare ale micelelor din noua gamă Wash & Go Ultra Delicate

Orice femeie, cu siguranţă, are nevoie de momentele ei de strălucire, iar anul acesta îngrijirea delicată este cea care promite elementul surpriză, atât de necesar doamnelor. De aceea, Wash & Go lansează noua gamă de produse Wash & Go Ultra Delicate, alături de campania Delicate is the new WOW’, dedicată în totalitate doamnelor şi momentelor […]

Citeste
(P) 7 produse pentru îngrijirea părului de care ai nevoie în sezonul rece
(P) 7 produse pentru îngrijirea părului de care ai nevoie în sezonul rece

Așteptăm cu nerăbdare Crăciunul, dar până la întâlnirea cu zilele sfinte trebuie să facem față frigului, aerului uscat al anotimpului rece, diferențelor extreme de temperatură. Iar acestea ne afectează în profunzime atât sănătatea, cât și pielea și părul. Uscate, casante, rebele, cosițele noastre nu ne mai ascultă defel odată cu instalarea sezonului înghețat! Înainte de […]

Citeste
(P) Cum alegi corect mascara pentru genele tale
(P) Cum alegi corect mascara pentru genele tale

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege mascara pentru genele tale și pentru a crea un look surprinzător, iată câteva sfaturi utile. Genele încadrează ochii și, în funcție de cât de bine sunt îngrijite, te pot ajuta să îți evidențiezi ochii. Din acest motiv, este foarte important să alegi un rimel potrivit pentru genele […]

Citeste