Now Reading
(P) Esti manichiurista? Afla cum te poate ajuta oja semipermanenta sa-ti maresti profitul

(P) Esti manichiurista? Afla cum te poate ajuta oja semipermanenta sa-ti maresti profitul

Manichiura este un detaliu important pentru orice femeie. Ne folosim mainile in mod constant, asa ca unghiile noastre sunt in centrul atentiei fie ca vrem sau nu. De aceea, vizita la un salon de infrumusetare a devenit un must cel putin o data pe luna pentru majoritatea femeilor care pun accent pe aspectul lor si isi doresc sa aiba intotdeauna o prezenta impecabila. Desigur, mai este si varianta home made, insa este de nepretuit acel moment de rasfat de care beneficiezi intr-un salon. Tocmai din acest motiv, intre manichiurista si clientele sale se stabileste in cele mai multe cazuri o adevarata relatie. Manichiurista stie ce forma vrei sa aiba unghiile tale, ce gama de culori preferi si ce alte mici dorinte ai.

Cum devii cel mai bun nail artist?

In momentul de fata exista nenumarate persoane care ofera un asemenea serviciu. Deci cum reusesti sa te detasezi de “turma”? Fii mereu la curent cu ultimele trenduri si adapteaza-te. De exemplu, cu siguranta ai observat ca oja semipermanenta este una dintre cele mai frecvente alegeri ale clientelor tale. Iata cum poti sa intorci acest trend in avantajul tau!

Foloseste produse de calitate superioara

Oja semipermanenta este unul dintre cele mai populare produse cosmetice in momentul de fata, motiv pentru care industria evolueaza in ritm alert. Cu toate acestea, desi exista nenumarate branduri ce ofera game destul de variate, nu toate garanteaza si cele mai bune rezultate. Daca gandesti pe termen scurt, te poti complace in situatia de a le folosi, pentru ca programarile sa fie dese. Cu toate acestea, daca folosesti oja semipermanenta de calitate, care sa reziste cat mai bine pe unghii si care sa aiba un aspect profesional, iti asiguri o clientela pe termen lung. Unul dintre cele mai cunoscute branduri este Melkior Professional. Oja semipermanenta Melkior este folosita de specialisti din intreaga lume, fiind recomandata ca produs de top pentru o manichiura superba.

Retine dorintele clientelor tale

Femeile se simt mai apreciate atunci cand esti atent la dorintele lor si le oferi exact ceea ce le place. Tine minte care sunt preferintele clientelor tale si se vor simti rasfatate de fiecare data cand te vor vizita sa isi refaca manichiura. Asigura-te ca ai in stoc culori de oja semipermanenta care stii ca se potrivesc cu stilul lor de viata si sigur vor fi bucuroase sa aiba intotdeauna o multime de variante. Mai mult, abia vor astepta sa revina la tine sa incerce si acea culoare la care se gandeau inca de cand au descoperit-o prima data!

Inspira si surprinde

Unul dintre cele mai noi trenduri in materie de unghii este este Oja semipermanenta Cat Eye. Desi este recomandat, nu orice manichiurista se pricepe si la pictura. Daca doresti sa iti diversifici serviciile, un asemenea produs este cea mai simpla varianta la care poti sa recurgi. Cum functioneaza? Se aplica peste un strat de oja semipermanenta neagra uscata in Lampa UV LED. Ulterior, pozitionezi magnetul pe care trebuie sa il achizitionezi separat paralel cu unghia fara sa o atingi; astepti cateva secunde, apoi usuci in Lampa LED UV. Tine magnetul aproximativ 20 secunde nemiscat deasupra unghiilor, pana cand se transfera modelul configurat pe unghie.

Ofera-le sfaturi clientelor tale

Foarte multe femei au obiceiul sa indeparteze singure oja semipermanenta atunci cand unghiile naturale incep sa creasca, culoarea isi pierde din luciu si intensitate sau pur si simplu se plictisesc de manichiura lor. Clientele tale trebuie sa stie cum sa ingrijeasca manichiura cu oja semipermanenta si sa nu recurga la un obicei atat de daunator unghiilor. Atunci cand oja semipermanenta este indepartata fortat, unghia ramane fara protectie, iar apa se poate infiltra foarte usor in unghii. De asemenea, acest obicei prezinta pericolul de a indeparta in acelasi timp si cateva straturi ale unghiilor naturale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top