Now Reading
(P) Sugestii despre cum purtam colantii conform tendintelor 2018-2019

(P) Sugestii despre cum purtam colantii conform tendintelor 2018-2019

Exista trenduri care vin si trec foarte repede fara a lasa prea multe in dulapurile noastre si exista alte trenduri care odata ce au aparut isi revendica un loc permenent pe scena modei. In cel din urma exemplu se gasesc colantii, care desi sunt dintre cele mai controversate articole vestimentare au ramas la fel de indragiti in randul mai multor femei.

Caracterul contraversat al colantilor se datoreaza liniei fine ce exista intre un look stilat si unul mult prea indraznet atunci cand porti colanti. In conditiile in care nu sunt urmate niste reguli concrete de moda, exista riscul sa obtii o tinuta mult prea nepotrivita care va atrage privirile intr-o maniera negativa.

Outfit-ul ideal atunci cand vine vorba de colanti se completeaza cu o bluza, camasa sau pulover de dimensiuni mai lungi care sa acopere gratios soldurile si coapsele. Ei sunt foarte versatili si pot fi piesa cheie a mai multor tinute de la cele casual pana la cele mai elegante cu efect glamour. Incaltamintea pe care o porti conteaza la fel de mult, fiind cruciala chiar pentru realizarea unei imagini reusite.

Iata cateva sfaturi pretioase ce te vor ajuta sa te orientezi catre cele mai corecte alegeri in materie de colanti!

  1. Calitatea

Calitatea reprezinta un atribut foarte important de care se tine cont in majoritatea dintre achizitiile pe care trebuie sa le facem in fiecare zi. Necesitatea respectarii unui standard calitativ in ceea ce priveste materialul din care sunt confectionati colantii are o mare legatura si cu efectul de imagine pe care il oferi. O tesatura mai plina se muleaza mult mai delicat pe corp si nu ofera acelasi risc de a crea dezavantaje estetice, precum evidentierea stridenta a imperfectiunilor. Colectia de colanti disponibila in cadrul magazinului online bobomoda.ro este una veritabila in acest sens deoarece prezinta o textura bogata si rezistenta care nu ofera niciun aspect neplacut.

  1. Stilul

Nu putini sunt anii pe care i-au avut colantii in lumea modei, iar de la inceputurile lor pana astazi au suferit diverse transformari si adaptari, ajungandu-se astazi ca stilul lor cel mai chic sa se gasesca sub o forma monocromatica, de regula una inchisa cu accente subtile de stralucire. Modelele neon sau cele cu imprimeuri psihadelice nu mai sunt in centrul atentiei, ba chiar fac parte din categoria ”Asa nu!” doar daca vrei sa te indrepti catre un festival muzical sau o petrecere de Halloween.

  1. Rolul

Colantii reprezinta o piesa vestimentara care are propriile sale caracteristici si nu au rolul de a inlocui niciun alt articol asemenea. Multe doamne sau domnisoare tind sa faca deseori o confuzie in acest sens si ajung sa foloseasca colantii pe post de pantaloni sau dessuri. Asortarea colantilor cu o bluzita scurta pana in talie sau cu diverse rochii casual reprezinta o idee gresita ce nu face parte din indicatiile ce vin din partea stilistilor.

  1. Colantii de piele

Colantii din piele sau cei cu imitatie din piele sunt cei mai in voga in sezonul rece. Ei pot fi purtati in tinute indraznete care indiferent de cum sunt completate asigura o nota importanta de stil si eleganta. Poti obtine cu ajutorul lor un look sexy daca ii incalti cu o pereche de pantofi sau botine cu toc si o bluza fina, din matase. Pentru un outfit mai rebel cu accente rock, ghetele biker si geaca din piele sunt elementele ce se asorteaza perfect. Si tinutele casual care au la baza o pereche de colanti din piele sunt la fel de potrivite daca alegi o pereche de pantofi sport si o camasa sau bluza care sa cada pste solduri, iar exemplele pot continua.

  1. Marimea

Atunci cand iti doresti sa arati impecabil, este de neconceput sa porti o pereche de colanti care nu se pliaza pe corpul tau. In mod obisnuit, cea mai frecventa greseala care are loc este legata de faptul ca multe femei se orienteaza catre colanti cu o marime mai mica decat ar trebui sa poarte, creand un efect total inestetic care le dezavantajeaza complet. Atunci cand ei se intind mult prea mult, iar materialul devine usor transparent, formandu-se cute la miscare, este evident ca e vorba de o marime prea mica care nu se recomanda a fi purtata.

Tot din acest punct de vedere se poate vorbi si de doamnele sau domnisoarele care au cateva kilograme in plus si se incapataneaza sa poarte colanti. Ele pot opta pentru cei de culoare neagra care nu prezinta imprimeuri colorate, eventual dungi verticale care au efectul de alungire a picioarelor.

Un look stilat se realizeaza cu ajutorul unor reguli de fashion care ar trebui urmate indeaproape, insa indiferent de acestea, criteriile precum decenta si bunul gust sunt esentiale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top