Now Reading
Tendințe în machiaj primăvară-vară 2018

Tendințe în machiaj primăvară-vară 2018

Avatar photo

Tendințele în machiaj nu sunt un simplu ghid de urmat pentru a fi la modă, ci și un bun prilej pentru a-ți reinventa look-ul și a scoate la lumină anumite fațete ale personalității tale. Iată ce este in și ce este out în sezonul de primăvară-vară 2018. Detalii de la Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris.

 

Machiajul ochilor

În sezonul primăvară-vară 2018, sunt în prim-plan nuanțele pastelate, nuanțele pudrate, de roz, lila, piersică etc. Folosirea fardului de obraz pe zona pleoapelor este, în continuare, în trend.

 

Buze senzuale

Pentru buze, se poartă culorile intense și texturile satinate de ruj rezistent la transfer. Din nou, revine în tendințe conturarea buzelor cu un creion într-o nuanță mai închisă cu un ton decât nuanța rujului.

 

Sprâncene șic

Se poartă sprâncenele cu un look natural,  sprâncene dese, conturate natural, care par nepensate, dar care sunt atent stilizate.

Citește și:

Femei plinuțe sau slabe ca manechinele de podium? Care e imaginea corectă la care ar trebui să ne raportăm?

Cum să îți îngrijești părul în funcție de anotimp

Ten de porțelan

Indiferent de ce fond de ten alegem, tenul trebuie să arate perfect, fără acel efect de mască. În cazul în care avem un ten impecabil, atunci putem folosi un fond de ten cu o acoperire lejeră, chiar și un BB Cream, iar micile imperfecțiuni le putem corecta punctual, cu corector.

În cazul în care avem nevoie de o acoperire ridicată, recomand un fond de ten rezistent la transfer, pe care să-l fixăm cu pudră compactă, pentru un finish mat al machiajului.

 

Nu uita de primer!

Tenul impecabil va fi mereu în trend și o bază perfectă pentru machiajul pe care ni-l dorim. Recomand aplicarea primer-elor înaintea fondului de ten, care funcționează, practic, ca un filtru de machiaj, pentru selfie-uri perfecte, dar totodată corectează, uniformizează și intensifică rezistența machiajului.

Primer-ele trebuie alese în funcție de fiecare ten în parte: putem opta pentru un primer pentru netezirea și estomparea porilor, unul antiroșeață sau chiar un primer iluminator.

 

Out în acest sezon

Genele false foarte lungi și încărcate cu mascara lipsesc cu desăvârșire din tendințele noului sezon. Se poartă genele cu volum natural, genele bine definite, dar fără să fie încărcate și lipite între ele.

 

Mai puține retușuri

Indiferent de look-ul favorit din sezonul primăvară- vară, cuvântul reprezentativ este „rezistența“. Este posibil să arătăm impecabil chiar dacă nu avem prea mult timp la dispoziție pentru aplicarea și retușarea machiajului.

Alegând produsele potrivite, putem realiza un machiaj rapid, care să nu necesite retușuri pe parcursul zilei.

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top