Amanta șefului meu nu mă interesa deloc dacă nu ar fi nevoie să lucrez cu ea…

Amanta șefului meu este PR-ul companiei la care lucrez. Faptul că nu știe pe ce planetă e sau cu ce se mănâncă jobul ei este o „bucurie” pentru mine, în fiecare zi…

Citește și:

Obișnuiam să muncesc chiar și în concediu. Când am spus stop, au apărut nemulțumiri…

Schimbarea e bună, fiecare început poate fi o oportunitate! Dă-ți voie să vezi asta

 

Nu mă interesează viața personală a nimănui. Cu atât mai puțin a unui superior cu care relaționez strict profesional și despre care nu vreau să știu nimic… intim. Vreodată! Dar șeful meu, om destul de echilibrat în alte situații, și-a investit „iubita” în rolul de PR.

De ce îi zic amantă? Pentru că lui nu i s-a finalizat divorțul. Nu știu dacă și ea a avut un amestec în derularea acțiunii vieții lui maritale, dar deja știu mai multe decât îmi doream, nu vreau să aflu și asta.

De înțeles, îl înțeleg. Fata e clar mai tânără, frumușică și râde mult. Din punctul meu de vedere râde și când nu trebuie și o face pentru atenție. Nu doar a lui. Dar, totodată, mă îndoiesc că îi ridică probleme existențiale, că îl copleșește cu nevoi intelectuale sau discuții profunde.

E un soi de vacanță pentru om, așa că nu pot decât să îl înțeleg. Din păcate, nu înțeleg de ce a adus-o în firmă. Nu am să pricep niciodată de ce fac oamenii prostiile astea.

Înțeleg că îți place, dar nu pentru nivelul profesional, pregătirea în domeniul PR-ului sau hărnicia de care dă dovadă. Deci de ce o investești cu probleme din astea?

Și, alături de ea, pe noi toți ceilalți care ar trebui să lucrăm cu ea. Scurt și la obiect, atât noi, departamentul de marketing, cât și cel de vânzări, trebuie să ne ocupăm și de PR când e cazul. Și trebuie să facem asta în prezența ei, încercând să o implicăm, cumva, în acest demers.

Lucru dificil, atunci când încerci să investești cu sarcini de serviciu… o veioză. Da, sunt rea. Pentru că am obosit să îi explic limba română, strategiile de comunicare sau pașii în redactarea unui comunicat de presă care, de regulă, e ușor diferit de o scrisoare către bunica ta.

Competențele ei sunt în ceață, la fel și noi toți ceilalți. De ce să facem asta? De ce să accept să lucrez cu o veioză când sunt zeci sau sute de tineri și tinere care își doresc un job precum acesta și care chiar ar contribui la bunul mers al echipei? Și de ce nu îți păstrezi viața personală… privată?!

Înțeleg că nu ar avea alt loc în care să se manifeste profesional această domnișoară. Nu ar angaja-o nimeni.

Dar nu e rușine să fii secretară, bineînțeles, dacă știi să faci acest lucru (nici secretariatul nu e pentru oricine și necesită abilități). De ce trebuie să muncesc eu de două ori mai mult și să mă enervez de fiecare dată când deschide gura sau scrie câte un newsletter la nivel de grădiniță?

Dacă vrei să îți angajezi amanta, măcar fă-o asistent personal sau orice ar intra în competențele ei.

Pentru că în momentul de față am renunțat la a o corecta, și abia aștept feedback pe o campanie recent lansată după creierașul ei. Nu de alta, dar dacă tot muncește, să se bucure împreună cu șeful de rezultatele muncii ei.

Poate, în felul acesta, va avea inspirația să îi angajeze chiar o echipă de PR și nu mai preluăm noi, ceilalți, treburile duduii.

Foto: shutterstock.com

 

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Cea mai frumoasă relație este cea pe care o am cu sora mea
Cea mai frumoasă relație este cea pe care o am cu sora mea

Știu cât de importante sunt relațiile de prietenie și cât de mult contează să nu te simți singur. Eu am norocul de a avea o relație strânsă cu sora mea și să-mi fie atât familie, cât și cea mai bună prietenă.

Citeste
Pe mama nu o interesează sfatul psihologului
Pe mama nu o interesează sfatul psihologului

Îmi doresc foarte mult să practic un sport. Prietenii mei cei mai buni joacă baschet și mi-aș dori și eu să încerc. Mama îmi interzice. Am fost si la terapie împreună, dar pe ea nu o interesează sfatul psihologului.

Citeste
Cum recunoști un tipar relațional și ce faci ulterior cu informația
Cum recunoști un tipar relațional și ce faci ulterior cu informația

De recunoscut un tipar relațional poate fi dificil, dar dacă reușești să identifici greșelile pe care le repeți, sunt șanse să îl ai conturat în minte. Interesant este ce faci după aceea?

Citeste
Amanta șefului meu nu mă interesa deloc dacă nu ar fi nevoie să lucrez cu ea...
Amanta șefului meu nu mă interesa deloc dacă nu ar fi nevoie să lucrez cu ea…

Amanta șefului meu este PR-ul companiei la care lucrez. Faptul că nu știe pe ce planetă e sau cu ce se mănâncă jobul ei este o „bucurie” pentru mine, în fiecare zi…

Citeste
Nu o pot împiedica pe fiica mea să ia decizia greșită...
Nu o pot împiedica pe fiica mea să ia decizia greșită…

Fiica mea are 24 de ani și a decis să se căsătorească. Știu, este majoră și este hotărârea ei. Dar dacă eu știu că este decizia greșită, oare nu trebuie să spun nimic?

Citeste
Vești proaste: Există și bărbați mișto!
Vești proaste: Există și bărbați mișto!

Știți deja toate vocile feminine care se plâng despre bărbați: prea needucați, prea educați, prea sexuali sau asexuați, în trend sau complet pe lângă și tot așa. Vestea proastă este că sunt și bărbați mișto și ideea ar fi să ținem pasul cu ei.

Citeste