Confesiuni cu umor: Tu ce gafe ai făcut la prima întâlnire?

Cu toții facem gafe. Uneori, reușim să le facem chiar la prima întâlnire, când ne-am dori să lăsăm o impresie cât mai bună. Iată ce au pățit câțiva cititori.

Citește și:

5 probleme feminine văzute cu umor

Confesiuni cu umor: Ce ai învățat din propria căsnicie?

Alina, 32 ani – „Sunt frumușică, am umor …și râd ca proasta cu gura plină…'

Am ieșit cu Matei, un bărbat pe care îl cunoscusem la muncă, întrucât firmele noastre colaborau. Era simpatic și cu extrem de mult bun simț. Genul de bărbat extrem de atent și curtenitor.

Mă cucerise deja, ce mai. Așadar, când m-a invitat la cină, am fost extrem de entuziasmată și dornică să mă placă așa cum și eu îl plăceam.

Totul a fost ok, dar, cum spuneam, Matei este foarte simpatic. Are un umor debordant. Iar eu, cu umor la rândul meu, apreciez enorm această calitate.

Din păcate, în timpul cinei la un restaurant foarte fain de altfel, am reușit să apreciez umorul lui fix după ce am luat o gură de vin roșu. Pe care, râzând, l-am scuipat pe toată cămașa lui albă. Și pe rochia mea a curs restul.

Dacă exista posibilitatea să mă teleportez, în secunda doi aș fi fost la mine în pat cu capul sub pătură…

Partea bună? Suntem un cuplu. Matei mi-a zis că dacă nu-l scuipam nici nu și-ar fi dat seama că eu sunt „aleasa'. Cum ziceam, noroc că are simțul umorului.

 

Dan, 25 ani – „Ce-ai fată, ești proastă?'

Am două surori. Le iubesc pe amândouă, dar s-ar putea să fi petrecut prea mult timp cu ele. Știu toate relațiile lor eșuate (amândouă sunt mai mari), precum și „limbajul' pe care îl folosesc între ele.

Știu și cum se alintă: „Ești proastă!', iar replica din partea celeilalte e, de regulă,  „Mereu am vrut să te copiez!'. Astfel, „proastă' a devenit un compliment la noi în familie.

Eram la prima întâlnire cu o fată și, deși nu e recomandat, povesteam despre foste relații. Ea mi-a povestit că ieșise cu ceva timp în urmă cu un tip care, dacă e adevărat, ar fi un fel de reclamă pentru mesajul „Dacă întâlnești așa ceva, ia-o la fugă!'.

Am ascultat, am încercat să detensionez atmosfera, iar când mi-a povestit ceva nasol făcut de tipul respectiv, i-am spus spontan „Hai, fată, că ești proastă!'

Ea s-a blocat, iar pe mine m-a pufnit râsul. Pe ea nu. Eu nu știam cum să îi explic, iar ea s-a simțit jignită. Mi-a spus că i-a ajuns o relație de rahat și nu caută ceva similar.

M-am simțit prost, dar acum, când mă gândesc, tot mă pufnește râsul.

 

Ioana, 23 ani – „Mulțumesc, prefer să stau la distanță'

Era prima întâlnire cu Alex, iar spre final, pentru că sunt fumătoare, am ieșit din cafenea și am stat câteva minute afară. Întâlnirea fusese plăcută, dar eu am ritmul meu și, de regulă, nu grăbesc lucrurile.

Afară, la un moment dat, Alex care stătea lângă perete, mi-a spus „Vino mai aproape de mine'. Eu, probabil crezându-mă irezistibilă, m-am gândit că vrea să mă sărute și… mi se părea că nu e chiar momentul potrivit. I-am răspuns detașată „Nu, mulțumesc, stau bine aici.'

Atunci, el m-a întrebat „Preferi să țipăm unul la altul ca să ne auzim?'. M-am simțit penibil. Adevărul este că eram în stradă, iar eu suficient de departe încât să ridicăm tonul amândoi…

 

Felix, 26 ani – „Nu te-aș fi remarcat pe stradă'

Pe Iulia am cunoscut-o online. Când ne-am întâlnit, am realizat că era mai frumoasă decât în poze… iar din poze deja eram convins că arată bine. Evident, am vrut să fac impresie cât mai bună, să par sigur pe mine și cât mai atrăgător.

În poze era roșcată, iar acum era brunetă. Schimbare recentă. A făcut o glumă referitoare la acest lucru „Sper că nu te-am păcălit cu poza', iar eu, inteligent și sigur pe mine, i-am răspuns „Dacă te vedeam pe stradă nu te remarcam'. M-am îngălbenit după ce am auzit ce am spus.

Ea a continuat cu „… nu mă recunoșteai…'. Iar eu, ca să păstrez „impresia bună' am continuat cu „știu ce am zis'.

Când am ajuns acasă cred că mi-am repetat că sunt prost de cel puțin 100 de ori.  Norocul meu că oricât de impresionat am vrut să par, ea mi-a simțit emoțiile și nu a fost deranjată de gafa mea.

Foto: shutterstock.com

Comentează și tu
Recomandări
Fiica adoptivă a mătușii mele mă amenință cu moartea pentru că am grijă de mama ei
Fiica adoptivă a mătușii mele mă amenință cu moartea pentru că am grijă de mama ei

Fiica adoptivă a mătușii mele este dependentă de jocuri de noroc și droguri. Atunci când nu sterge mesele noaptea prin baruri, fură bani și se ocupă cu diverse înșelătorii. Pe mine mă amenință cu moartea pentru că îi țin mama în viață.

Citeste
Cuplu: Nu știam că este vorba despre gaslighting
Cuplu: Nu știam că este vorba despre gaslighting

Știam că nu îmi este bine lângă el pentru că nu mă simțeam în siguranță. Totodată însă, începusem să mă îndoiesc de mine, iar asta mă îngheța. Eram într-o relație în care trăiam un gaslighting cumplit din partea lui. Mă făcea să mă îndoiesc de ce spun, fac și gândesc eu.

Citeste
Vârsta nu are importanță
Vârsta nu are importanță

Credeam că este doar o încurajare, dar vârsta nu are importanță când vine vorba despre lucrurile pe care ți le dorești să le faci.

Citeste
Confesiuni cu umor: Tu ce gafe ai făcut la prima întâlnire?
Confesiuni cu umor: Tu ce gafe ai făcut la prima întâlnire?

Cu toții facem gafe. Uneori, reușim să le facem chiar la prima întâlnire, când ne-am dori să lăsăm o impresie cât mai bună. Iată ce au pățit câțiva cititori.

Citeste
Infidelitate: Iubitul meu mai avea o relație în paralel
Infidelitate: Iubitul meu mai avea o relație în paralel

Am văzut prin filme astfel de scenarii și chiar țin minte ce înverșunată eram când venea vorba despre infidelitate. Nici prin cap nu mi-a trecut că mi s-ar putea întâmpla mie, dar iată, viața bate filmul. Am aflat că iubitul meu are o altă relație în paralel.

Citeste
Poate sufăr de egoism cronic, dar o relație de cuplu nu face parte din filmul meu
Poate sufăr de egoism cronic, dar o relație de cuplu nu face parte din filmul meu

Uneori ajungi să te împrietenești prea bine cu singurătatea. Nu spun că ar fi neapărat un lucru bun, dar pentru unii dintre noi, este ceea ce am ales. Poate e egoism, dar este ceea ce vreau eu pentru mine.

Citeste