Now Reading
Cum ne place să fim curtate? Vrei să mă cunoști? Sună-mă chiar a doua zi!

Cum ne place să fim curtate? Vrei să mă cunoști? Sună-mă chiar a doua zi!

Avatar photo

Într-un univers atât de tehnologizat, scrisorile au fost înlocuite de sms-uri, iar telefoanele – de mesaje pe rețelele de socializare. În tot acest context, cum mai simt femeile nevoia să fie curtate?

 

În primul rând, vreau să vorbim despre momentul când te sună, după ce i-ai dat numărul de telefon. Să stai să aștepți să treacă trei zile (nu cumva să încalci stupida regulă de trei zile!), mi se pare dovadă de maximă imaturitate.

Mă placi? Vrei să mă cunoști? Sună-mă chiar a doua zi! Sau dă-mi un mesaj în seara respectivă că ți-a făcut plăcere să mă întâlnești. Nu aștepta ca fraierul să treacă trei zile sau o săptămână!

Citește și:

Nu știam de ce sunt nefericită: viața nu se rezumă la muncă

Atunci când ai o persoană dragă bolnavă, devii umbra ei

Nu ești nici cool, nici șmecher, nici nu mă ții pe jar. Nu mă câștigi punând distanță. Pur și simplu, vorbim, văd că ești interesat, câștigi o bilă albă și stabilim să ne întâlnim când avem timp și ne sincronizăm programul.

Poate că bărbaților le e teamă să nu pară disperați, că te caută atât de repede, dar eu, personal, nu percep asta. Apoi, tehnologia asta, bat-o vina! Ok, toți avem smartphone, Whatsapp, cont de Facebook și posibilitatea de a trimite sms.

Însă dacă discuțiile noastre se poartă numai online, mi se pare că se pierde foarte mult din intimitate, conexiunea emoțională se construiește cam greu.

Sună-mă să îmi auzi vocea, să iei pulsul emoțiilor mele, să mă auzi «zâmbind» la telefon și, te rog eu, nu îmi trimite în fiecare zi mesaj cu «bună dimineața» și «noapte bună».

Gestul e foarte drăguț dacă îl faci de câteva ori, dar să devină ritualic, repetitiv, mi se pare că elimină total esența.

Am nevoie de naturalețe, lejeritate, asumare și, în mod cert, de inteligență și maturitate emoțională. A, și chiar dacă nu suntem puști, nu te aștepta să sar în pat de la prima întâlnire.

Bun, sunt atrasă de tine, dar lasă-mă să te cunosc, să văd dacă te plac ca om. Probabil că stilul în care am nevoie să fiu curtată trebuie să fie unul direct, nu să mă lași să înțeleg lucruri, să citesc printre rânduri sau să citesc gânduri, dar să fie un pushy… elegant.

Iar sinceritatea este esențială, cred că suntem prea mari ca să ne mai mințim pe sine sau între noi.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top