Now Reading
Cum scapi de întâlnirea cu un bărbat care nu-ți place? I-am zis că nu pot sta mult… trebuie să fac curățenie!

Cum scapi de întâlnirea cu un bărbat care nu-ți place? I-am zis că nu pot sta mult… trebuie să fac curățenie!

Avatar photo

„Acum șase ani, am avut ocazia să cunosc un bărbat… printr-un sms trimis greșit. El mi-a scris, ne-am amuzat, nu eram eu destinatarul, dar sms-ul avea umor, așa că am ajuns să ne tot auzim prin mesaje. Era incitant.

Nu știam prea multe despre el, apoi am mutat discuția pe o aplicație unde puteam vorbi mai mult. La profil, avea pisica din dotare, iar cum mie îmi plac pisicile, a fost un plus.

Nu am continuat prea mult conversațiile, pentru că nu sunt de părere că e un lucru bun să te atașezi de cineva online, așa că mi-a propus să ne cunoaștem la o cafea. Cum spunea că este single și eu, fiind la fel, am acceptat.

Citește și:

Soțul meu a fost mereu băiatul mamei. Dar eu m-am măritat cu el, nu l-am adoptat….

Am avut un blind date. Doamne, dacă măcar se spăla înainte!

Ne-am văzut la o terasă în Centrul Vechi. Eu, pentru că mă simțeam bine, iar conversațiile dintre noi decurgeau fără eforturi, în entuziasmul major, chiar m-am dichisit. Rochie, tocuri, coafură.

Ce-i drept, vorbisem despre înălțime cât să îi spun că eu sunt înaltă, iar el să confirme că… la fel. Eu am 1,77 fără tocuri. El mă gândeam că poate fi, în cel mai rău caz, tot pe acolo.

Asculta muzică rock și citeam același gen de literatură. Cine n-ar fi fost încântată? Noroc că mi-a pierit încântarea repede când l-am văzut. Era la masă, mă aștepta deja.

Iar când s-a ridicat în picioare, cu mult efort îmi ajungea până la umăr. Oare cum poate un tip de 1,65 să spună că e înalt? El, extrem de galant, mi-a tras scaunul. Eu, stânjenită, mă gândeam că arăt închiriată cu ora.

În plus, pentru înâlnire, și el se pregătise: sacou pepit, cămașă mov, eșarfă la gât, cele zece fire de păr date cu gel peste cap. Am înjurat în gând karma, entuziasmul și umorul mă-sii care chiar nu mai conta.

Era nedrept ca zeii să facă așa o glumă proastă. Și mie, și lui. Pentru că îmi pierd repede amabilitatea când sunt într-o situație din care vreau să scap. Iar omul nu greșise cu nimic ca să fie pedepsit cu mine.

Sau, naiba știe, om fi greșit amândoi… Nu am vrut să mă ridic de la masă imediat, nici să fac stânga împrejur, deși am deschis conversația cu o replică demnă de Hollywood: «Nu pot sta mult pentru că azi trebuie să fac curățenie

Lucru pe care Michael Fassbender nu l-ar auzi niciodată de la mine…  În schimb, l-am ascultat povestindu-mi despre el și cât se bucură să mă cunoască.

Eu, în transă, negam tot, nu aveam preferințe culinare, nu ieșeam din casă pentru că muncesc mult și nici nu căutam o relație nouă pentru că nu eram pregătită… Lucru care l-a determinat să îmi spună cu încredere:

«Tu ai avea nevoie de un bărbat ca mine…». Nu l-am lăsat să îmi descrie și numeroasele motive pentru care, fizic, chiar nu contează, că îmi venea să o iau la fugă și i-am răspuns cu toată sinceritatea: «Nicio șansă».

I-am spus că nu mai pot rămâne (nimic nu mă oprește când vreau să fac curat în casă) și m-am retras panicată, să nu vrea să mă conducă. Am scăpat ușor, taxiurile fiind în preajmă.

Altfel, o plimbare cu el mi-ar fi omorât spiritul. Da, sunt rea. Da, sunt și alte calități care contează. Dar contează și că într-o relație îmi place să mă culc cu iubitul meu.

Ceea ce ar fi fost imposibil în ecuația dată. Oricum, fără poză și detalii despre înălțime nu mă mai entuziasmează nimeni de atunci…“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top