Now Reading
Infidelitatea distruge totul

Infidelitatea distruge totul

Mă păcălisem că iubirea mea e de ajuns și nu îi poate fi bine în altă parte. I-aș fi iertat orice. Până am înțeles că infidelitatea distruge totul.

 

Citește și:

Cum îți vindeci rănile provocate de infidelitate

Cum recunoști falsa iubire

 

Mi-am încălcat deseori limitele în relația cu el. Nu voiam să văd adevărul, preferam să-i dau lui credit necondiționat, doar să mai amân puțin deznodământul ce știam, simțeam că va fi o rană deschisă în sufletul meu.

După o succesiune îndelungată de frământări interioare, după ce am epuizat toate întrebările pentru care eu nu mai aveam putere să inventez răspunsuri potrivite, am realizat cât de puțin am trăit de fapt.

M-am temut de felul lui de-a fi, să nu greșesc, să nu plece, să nu mă alunge. Mă agățasem cu toată forța de credința că dragostea mea îi va fi de ajuns. Nu mai eram eu, eram ceea ce credeam că el poate accepta și iubi.

Până într-o zi în care am văzut cum în privirea lui stăteau, laolaltă, deznădejdea mea și fericirea ei, a femeii cu care mă înlocuise pe grabă, ironic, nedrept, bolnav.

Și mi-am dat seama că toate au fost în zadar. Mă revolta seninătatea cu care îmi spunea că vina este a mea, când alegerea lui, năucitoare și sufocantă, era deja luată.

Eram vinovată că nu am putut să mai rabd nepăsarea lui, îndoielile, ascunzișurile și m-am hotărât să cer, să vreau, să exist altfel decât pentru binele lui.

I-aș fi iertat orice dacă n-aș fi înțeles că infidelitățile lui distruseseră totul.

 

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top