Now Reading
Nu mai aștept de la nimeni să își asume responsabilitatea fericirii mele

Nu mai aștept de la nimeni să își asume responsabilitatea fericirii mele

Avatar photo

„Mereu am plasat fericirea mea în grija altora: prieteni, soț, copil…, fiecare avea partea lui. Evident, cei din jur pot fi o sursă de fericire și îți pot da o stare de bine, dar nu depinde totul de ei. Cum te simți depinde exclusiv de tine!

E ca și atunci când ai musafiri și ai de ales: te bucuri de petrecere, te superi pentru fața de masă pătată cu vin roșu ori stai numai în bucătărie? Alegerea este a ta. Când am divorțat, acum șase ani, m-am simțit pierdută și derutată.

Așa și eram, după mulți ani în care pierdusem contactul cu mine: cine sunt, ce vreau, ce fac? Treptat însă, m-am reapropiat de prieteni, am învățat să îmi păstrez viața activă, nu să mă izolez.

Citește și:

Cum să-ți faci singură viața mai frumoasă

Atragi ceea ce gândești, deci fă-o cum trebuie

Merg la cursuri de dans, pentru că le ador, și plec cu o stare minunată de acolo. Fac yoga pentru că mă simt mai echilibrată. Ies la restaurant sau la cafenea o dată sau de două ori pe săptămână.

Am plecat în vacanța mult visată. Am pierdut în greutate. Merg la spa. Citesc mai mult. Pe scurt, am redescoperit cum îmi pot face singură viața frumoasă.

Acum, am mult mai multă energie și disponibilitate și pentru cei din jur. Și nu mai aștept de la nimeni să își asume responsabilitatea fericirii mele.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top