Now Reading
Cumpara bilete la Art Safari la jumatate de pret

Cumpara bilete la Art Safari la jumatate de pret

Revista Psychologies

 

S-au pus in vanzare biletele pentru cea de-a treia editie a Pavilionului de Arta Bucuresti – Art Safari, cea mai mare expozitie de arta din Romania, care va avea loc in Palatul Dacia-Romania, in perioada 5-15 mai 2016.

Acestea pot fi fie rezervate pe site-ul Art Safari sau pot fi cumparate direct de pe eventim.ro. Pana pe 5 mai, biletele pot fi cumparate la jumate de pret. Astfel, un bilet intreg are pretul de 25 lei, copiii sub 12 ani vor intra gratuit, iar elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de un pret preferential de 15 lei.

Timp de 11 zile, Bucurestiul va fi cucerit de arta, fie ca vorbim despre arta de patrimoniu, moderna sau contemporana. Pe langa expozitia centrala, dedicata sarbatoririi centenarului miscarii Dada, si zonele galeriilor de arta moderna si contemporana, o serie de spatii marca Art Safari vor gazdui conferinte, artele spectacolului, proiectul The Space, dedicat tinerilor artisti aflati la debut (pana in 25 de ani), precum si ateliere pentru copii.

Cladirea monument istoric Palatul Dacia-Romania (viitorul sediu al Pinacotecii Bucuresti) este situata in Centrul istoric al Bucurestiului la adresa Str. Lipscani nr. 18-20, langa BNR.

Organizator: Fundatia Centrul Cultural Art Society

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top